Relja Despotović Seksi provocira Karleušu! Ona će poludeti zbog ovoga

25.06.2024

10:43

0

Sukob je počeo prošle godine

Relja Despotović Seksi provocira Karleušu! Ona će poludeti zbog ovoga
Jelena Karleuša i Relja Despotović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša komentarisala je Relju Despotovića Seksija i Crni Cerak povodom predstojećeg beogradskog festivala, ali je sada reper nastavio da je provocira.

Ona je juče izjavila da se mnogo raduje svom predstojećem nastupu, između ostalog i zbog toga što će to veče, pored nje, publiku zabavljati i Crni Cerak i Lacku.

- Čuo sam da Jelena Karleuša nastupa u nedelju na Music Week-u. Imam jedno pitaje, ako znate kažite: šta joj je veći životni uspeh, odnosno najveći njen životni uspeh, to što nastupa na Music Week-u ili to što nastupa sa Crnim Cerakom? - upitao je Relja na društvenoj mreži, a posle ove poruke ona se nije oglasila.

Podsetimo, Karleuša je prethodno rekla da se raduje susretu sa reperima, s obzirom na to da ih je prošle godine prozivala i nazvala ih dilerima.

- Lacku i Crni Cerak, to je ono zbog čega se najviše radujem. Jedva čekam da vidim Crnog Ceraka i Lackua, to će biti sudar energija. Kad vidim Crnog Ceraka, mislim da će on postati Beli Cerak u trenutku zbog sudara energije. Čula sam da je taj Crni Cerak rekao da su mu mama i tata branili da sluša Jelenu Karleušu kada je bio mali. Jao, sada će imati priliku da čuje, vidi i da gleda Jelenu Karleušu uživo, a i ja ću njega i baš se radujem - rekla je Jelena ironično.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike