Razrešena misterija: Džastin Timberlejk tvrdi da je popio jedno piće pre hapšenja, sad se oglasio konobar koji ga je služio

24.06.2024

20:18

0

Ispričao je sve kako je bilo

Razrešena misterija: Džastin Timberlejk tvrdi da je popio jedno piće pre hapšenja, sad se oglasio konobar koji ga je služio
Džastin Timberlejk - Copyright Profimedia

Pevač Džastin Timberlejk zaustavljen je od strane policije, a potom i priveden, a zbog sumnje da je vozio u alkoholisanom stanju.

Policajac koji ga je uhapsio izjavio je da je Džastin rekao da je "popio samo jedan martini", a organ reda u to nije poverovao. Međutim, sada se oglasio konobar koji je služio pevača pre nego što je uhapšen. 

Profimedia
Džastin Timberlejk

Barmen u njujorškom hotelu, u kom je Džastin Timberlejk navodno pio pre hapšenja prošle nedelje, potvrdio je pevačeve reči da je popio samo jedno piće. On je rekao za People da je istina sve što je pevač rekao.

- Ako je pio više, to nije bilo ovde - rekao je neimenovani barmen.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
Džastin Timberlejk

Džastin je tvrdio da je tokom susreta na Long Ajlendu popio samo martini u restoranu, kao i da se vozio iza svojih prijatelja, ali državni organi nisu prihvatili to mišljenje, stoji u policijskom izveštaju. Navodi se još da je prešao znak za zaustavljanje i izgledao nefokusirano tokom provere.

- Oči su mu bile krvave, dah mu je jako mirisao na alkoholna pića i nije mogao da obrati pažnju.

Sag Harbor Police Department via AP
Džastin Timberlejk

Timberlejk je na kraju pušten bez kaucije, a slučaj čeka rešenje. On je za to vreme nastavio turneju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike