Verenik Aleksandre Bursać već bio u vezi sa poznatom pevačicom: Ljubav im nije potrajala!

23.06.2024

18:04

0

Mnogi su mislili da su savršen par

Verenik Aleksandre Bursać već bio u vezi sa poznatom pevačicom: Ljubav im nije potrajala!
Stevan Sekulić i Aleksandra Bursać - Copyright Instagram printscreen/stevansekulic

Pevačicu Aleksandru Bursać verio je njen 10 godina mlađi dečko Stevan Sekulić, koji je inače njen kolega.

Mnogi nisu ni znali da su Stevan i Aleksandra zajedno, a to nije bio slučaj sa vezom koju je on imao ranije sa pevačicom i influenserkom Ružom Rupić.

Njih dvoje su bili zajedno tri meseca, a to je bila prva veza koju je Ruža javno eksponirala. Tada je hvalila svog dečka da je pun razumevanja. 

- Mi se super razumemo, i on sve kapira kada ja radim. Kada zna da snimam, samo mi pošalje poruku da budem jaka i da pokidam i ja sam presrećna. Isto tako se ponašam i ja prema njemu. Kada on radi svirke bez mene nikada ne ljubomorišem i ne pitam sa kim je bio. Kada pevaju, oni zaglave do četiri ujutru, a ja tada spavam, ali stvarno nemam oko čega da brinem - ispričala je Ruža tada u emisiji "DeToxic".

ATAImages/Antonio Ahel
Ruža Rupić

Međutim, nakon samo nešto više od tri meseca, oni su raskinuli. Kako je Ruža tada ispričala, razlog su bile obaveze i daljina, s obzirom na to da nisu živeli u istom mestu.

- Jednostavno, nije išlo. Raskinuli smo iz privatnih razloga, nije se desila prevara niti išta tome slično. Bili smo zajedno nešto više od tri meseca. Ostali smo u dobrim odnosima, naravno da neću ništa loše pričati o njemu. Meni je za to vreme bilo lepo, osećala sam se voljeno, iako su ipak obaveze i daljina presudile. Mi ne živimo u istom gradu", ispričala je Ruža u emisiji "Ustanak".

F.S./ATAImages
Ruža Rupić sa sadašnjim dečkom

Iako je Ruža tada prekinula i poslovnu saradnju sa bendom u kom je bio Stevan, nakon toga je istu obnovila. Međutim, pevačica je pred kraj prošle godine otkrila da od muzike ne može da živi i da joj se ne isplati, te će videti kako će tu karijeru razvijati, a poznato je da sada uživa u novoj ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike