Ruža Rupić je opasna u vezama, bivšem napravila haos: Videla sam da me pravi budalom! Zbog jednog je čak zaradila i ožiljak

25.10.2022

06:30

0

Pevačica je u intervjuu za 24sedam otkrila da se za nju "lepe" momci koji su istog temperamenta kao i ona

Ruža Rupić je opasna u vezama, bivšem napravila haos: Videla sam da me pravi budalom! Zbog jednog je čak zaradila i ožiljak
ruža rupić - Copyright Foto:24sedam/Danica Božović

Pevačica, influenserka i jutjuberka Ruža Rupić stavila je karijeru na "stend baj" na izvestan period, a sada se na javnu scenu vratila sa novom pesmom intrigantnog naziva „Opsesivni”, koju je posvetila bivšim ljubavima.

Kako je ova numera dospela u njene ruke, koja joj od navedenih titula najviše prija, da li je opsesivna u ljubavi kao i njeni momci, ali i da li planira jedan koncert u beogradskoj Areni, Ruža je pričala u intervju za 24sedam

- Ja sam ovu pesmu dobila pre godinu i po dana i sve do sada ona je stajala u fioci. Sada osećam da je pravi trenutak. Ljubomorno sam je čuvala za sebe i svoje društvo, pa smo je slušali i preslušavali, menjali, dodavali. Dva meseca smo aktivno radili na spotu i nadam se da je vredelo. 

Foto:24sedam/Danica Božović
Ruža Rupić

Uz Ružino ime uvek stoje titule „pevačica, influenserka, jutjuberka”, a  ona otkriva koja joj najviše ide uz karakter. 

- Sad će da zvuči kao da hvalim sebe, ono kao: „Hvalite me, usta moja”, ali jednostavno se snalazim u svim zanimanjima koja imaju veze sa medijima i javnim životom i onda sam shvatila da ja ne treba da bežim ni od čega. Ja sam influenserka, pevačica, bila sam i voditeljka jedan period. Shvatila sam da ne treba da bežim ni od jednog svog zanimanja, uživam u svemu tome, ja sam jedna multimedijalna ličnost, pre svega (smeh).

U pesmi kaže da su momci sa kojima je bila opsesivni, a na pitanje kakva je ona i koja je najluđa stvar koju je uradila zbog ljubavi, Ruža kaže: 

Foto:24sedam/Danica Božović
Ruža Rupić

- Ja sam pozitivno luda i takvi momci se generalno lepe za mene. Opsesivni, kao što kaže i moja pesma. Moj bivši me je baš pitao da li je ovo pesma za njega, pošto smo ostali u dobrim odnosima i družimo se, ali više nismo zajedno. Ja sam mu samo rekla: „Ako se pronađeš, neka je za tebe”. Baš sa tim momkom mi se i desilo najluđa stvar. Vidim ja da on mene pravi budalom, ja sedam u taksi i idem van grada. Taksista me čeka ispred njegove zgrade i govori mi, to će sigurno potrajati, a ja njemu govorim da neće i stvarno je tako bilo. Ja sam otišla do bivšeg, sve mu rekla, zalupila vratima i vratila se nazad za Beograd. Bila je još jedna situacija koja ima veze sa ovom mojom bradom, ali o tome nećemo. Nije me niko pretukao, ne brinite, smešna je priča. 

Prilikom raskida sa bivšim dečkom, ona mu je iz čistog inata poručila: „Vidimo se u Areni za pet godina”, te je bilo neminovno pitanje, da li joj je koncert jedan od prioriteta u karijeri. 

Foto:24sedam/Danica Božović
Ruža Rupić

- Ja sam Lav u horoskopu i kada neko udari na moj ego, ja onda moram da uzvratim. Volela bih naravno, ali to može i ne mora da se desi. Meni je najbitnije da je projekat super prošao, da su dobre reakcije. Sad da li će biti Arene ili ne, rano je pričati o tome, ipak ja imam 21 godinu.

Prethodnih šest meseci su bili veoma naporni za pevačicu. Kako kaže, imala je velike krize, ali je iz tog perioda izašla jača nego ikad.

- Moja najveća mana je što sam verovala ljudima. Ali sam puno radila na tome i popravila sam se. Moj život se u zadnjih šest meseci promenio za 180 stepeni i u tih pola godine sam videla i ko mi je prijatelj, a ko ne kad sam bila najgore psihički, i sada kada se vratila i imam nikad bolju energiju. Ovaj projekat i sve ovo sada, to je neki moj novi početak - kazala je Ruža Rupić u intervjuu za 24sedam

Ceo intervju sa Ružom Rupić pogledajte u nastavku.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike