Ana Sević živi u luks vili, skoro je i nova kola kupila, a tek da čujete koliko je dala na ovu haljinu: Pevačica preplavljena komplimentima!

23.06.2024

13:15

0

Stoji joj kao salivena

Ana Sević živi u luks vili, skoro je i nova kola kupila, a tek da čujete koliko je dala na ovu haljinu: Pevačica preplavljena komplimentima!
Ana Sević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako već izvesno vreme živi na visokoj nozi, Ana Sević izgleda uopšte „ne oseća obavezu" da i na krpice stalno daje ogroman novac. Pevačica i voditeljka svakako u svom garderoberu ima za mnoge i komade o kojima samo mogu da maštaju, ali maksi haljina koju je nedavno „prošetala" - nije među istim.

U pitanju je letnja kreacija bez rukava i leđa, sa mermernom „šarom" u zelenoj, pa teget boji, a koja prema podacima koji se mogu pronaći onlajn košta svega 6,99 dolara.

Haljina Ane Sević. Printscreen / Zaful.com
 

Fotografišući se u istoj za Instagram, Sevićeva je izmamila brojne komplimente, što je samo znak da u ovom slučaju „ne mora biti do cene, već do stava".

 

 

Ana Sević, podsetimo, ranije je viđana u skupocenom „Smartu", „Mercedesovom" džipu, a pre nekoliko meseci pazarila je još jednog luks četvorotočkaša i njime se kao od šale dovezla na snimanje „Zvezda Granda".

Ana Sević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kada je „ušla" u sada zaključenu sezonu talent-šoua, pak, pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam s osmehom je istakla da je s izabranikom i decom već prešla u vilu na Bežaniji i da je to sada njihov dom.

- Preselili smo se, da, našli smo ono što smo tražili nekoliko godina i jako smo zadovoljni - kazala je ona tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike