Ognjen Amidžić o odnosu sa bivšim ženama, pa o sadašnjoj: Upoznali smo se na razgovoru za posao, ona je veliki potencijal

21.06.2024

00:20

0

Siguran je da će napraviti velike stvari

Ognjen Amidžić o odnosu sa bivšim ženama, pa o sadašnjoj: Upoznali smo se na razgovoru za posao, ona je veliki potencijal
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka, a trenutno je u trećem sa Minom Naumović, sa kojom je nedavno dobio sina

On je sada otkrio u kakvom je odnosu sa obe bivše supruge i zašto mu je to važno. 

- Ja imam dve bivše supruge, pošto imam dva braka iza sebe. Iz prvog braka nemam dece, iz drugog braka imam. Prva supruga je bila javna ličnost kad smo se zabavljali i kad smo bili u braku, ali je posle promenila profesiju - počeo je Ognjen, pa nastavio.

- Ja sam sa obe bivše supruge u korektnim odnosima, naravno, zbog Matije, tako da je to sve korektno. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ognjen Amidžić

Mina i Ognjen privlače veliku pažnju, iako o svojoj vezi ne vole mnogo da detaljišu, pa je tek sada voditelj otkrio kako je sve počelo.

- Mi smo se upoznali na razgovoru za posao. Smejemo se danas tome, kad smo se upoznali, ostavila mi je utisak i izgledom, harizmom, vaspitanjem, elokventnošću, pismenošću. Došla je sa nečim što ja dugo nisam video - priča Ognjen i dodaje da se vremenom rodila ljubav:

- Krenuli smo da se upoznajemo sve više, baš sam bio pod izuzetnim utiskom, a stvarno nikad u životu nisam video lepšu devojku od nje. Prvo joj nisam verovao da je prirodna. Od boje očiju, usta, sve. I tako, malo po malo, skapirali smo kao da se znamo ceo život. Nismo bili u fazonu da na sva zvona pravimo tu priču, to se spontano desilo jer nikome to nije bio plan, pa kad se saznalo, saznalo se.

Instagram screenshot / callmenaumi
Ognjen i Mina Amidžić

Kako kaže, siguran je da njegova supruga može velike stvari da napravi u voditeljskom poslu, ali ne zna da li će se ona vratiti u "Amidži šou".

- Videćemo kako ona razmišlja, ja sam za da se vrati. Ona je, po mom mišljenju, zaista veliki potencijal što se tiče žena u voditeljskom poslu. Ima taj zanimljiv spoj izgleda i humora, ima potencijal da radi mnogo više. Videćemo, to zavisi sve od nje - zaključio je Ognjen u podkastu "Bunker".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike