Ne volim poznate, anksiozna sam od njih! Senidah: Neprijatno mi je kad izađem, ne znam šta da pričam (VIDEO)

21.06.2024

08:30

0

U razgovoru za 24sedam regionalna zvezda je otkrila mnogo zanimljivih stvari o sebi

Ne volim poznate, anksiozna sam od njih! Senidah: Neprijatno mi je kad izađem, ne znam šta da pričam (VIDEO)
Senidah - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, godinama privlači pažnju kako nastupima, tako i misterioznošću koja je prati.

Voli Beograd, pa će svoju turneju početi baš u srpskoj prestonici na Tašu 30. avgusta, a za 24sedam je otkrila da li neko ume ili sme njoj da kaže da "prikoči" kada u nečemu pretera.

- Možda sam ja ta nekad koja koči sve kad se malo ulenjim i ne radi mi se ništa - kaže pevačica i otkriva kako uspeva da sakrije svoj privatan život:

24sedam/Nenad Vujanović
Senidah

- Jednostavno se ne pojavljujem nigde, kod kuće sam i krijem se. Neprijatno mi je da izađem negde gde ima puno poznatih ljudi i onda ne znam šta da pričam sa njima (smeh), više sam sa svojim prijateljima, idem u bioskop, kod nekog kući ili kod mene da se družimo. Volim opušteno, a čim je nešto više, malo anksioznost udara i onda mi je bolje da sam sa svojima. 

Srećno sam zaljubljena

Pevačica već godinama uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Stefanom koji je, prema navodima, osam godina mlađi od nje. U javnosti nikada nije pričala o njemu, pa mnogi nisu bili ni sigurni da li su zajedno ili ne, ali je za 24sedam to potvrdila.

- Možemo da potvrdimo da sam zaljubljena, pa zar se to po meni ne vidi? - rekla je pevačica kroz osmeh. 

Instagram screenshot / senida_h
Senidah sa dečkom

Ne dopada mi se...

Na muzičkoj sceni je dugo, upoznala je mnoge umetnike sa ovih prostora, pa nam je otkrila šta je to što joj se dopada na regionalnoj muzičkoj sceni, a šta je za nju "ne, nikako".

- Volim kada dođe neko sa nečim novim - zvukom, ritmom, i ima toga. A ne volim to što su svi počeli da rade iste, mora da se desi nešto novo da bi mene privuklo.

M.P./ATAImages
Senidah

Koliko je često u Srbiji i sa kim se druži kada dođe u Beograd, kao i šta kaže o srpskim folk pevačicama, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike