Senida posle duže pauze ponovo pred medijima! Progovorila prvi put o gubitku roditelja: Bežala sam dugo...

20.06.2024

15:42

0

Posebno ju je slomila smrt majke

Senida posle duže pauze ponovo pred medijima! Progovorila prvi put o gubitku roditelja: Bežala sam dugo...
Senida - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Senida Hajdarpašić održaće koncert na Tašmajdanu 30. avgusta, a danas se konačno pojavila pred beogradskim medijima posle duže vremena.

Ona se u jednom trenutku i raznežila, te se prisetila roditelja koji joj nedostaju.

- Bežim od problema i emocija da se ne bih srela sa njima i sa bolom. Dese se sitnice da me izbace iz takta. Najbolnija stvar u mom životu je svakako gubitak roditelja. Kao mala sam izgubila oca i onda kada sam sa dvadeset sedam godina ostala bez mame, kada mi je trebala, nje više nije bilo. Bežala sam dugo od toga...Kada pevam emocije vučem iz svega što mi se dešavalo u životu – bila je emotivna Senida u emisiji „Blic dan“.

ATA Images/M.P.
Senida

 

Iako joj karijera dobro ide, ona je otkrila i da se nije oduvek samo muzikom bavila, već da je čak radila i u banci jedno vreme.

- Bila sam lenja, nije mi se dalo da radim. Sada sa godinama sam organizovanija, radna, odgovorna. Radila sam u jednoj firmi koja radi sa bankama, tu mi je mama radila. Ne znam ni ja kako sam to radila, pitam se ko je ta žena, šta je radila u životu. Uglavnom sam išla da radim, da bih zaradila i imala za sebe. Sada živim da uživam - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike