Ko je nova mis Srbije i ko joj je otac? Bio optužen za ranjavanje čoveka: "Znam da će biti naslova"

20.06.2024

08:56

0

Ona je studirala u inostranstvu

Ko je nova mis Srbije i ko joj je otac? Bio optužen za ranjavanje čoveka: "Znam da će biti naslova"
Aleksandra Rutović - Copyright ATAImages/ A.A.

Miss Srbije Aleksandra Rutović presrećna je zbog pobede najlepše devojke, ali niko ne zna ko joj je otac.

Ona je i sama priznala da očekuje naslove u medijima s imenom njenog oca Željkom Rutovićem, inače čovek koji je osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija.

- Ja ne želim da mi devojčice zavide, želim da im budem uzor. Nadam se da ću biti pravi uzor njima, da im pokažem kako treba i nadam se da će te devojke, devojčice, jednog dana da ostvare svoj san, kao što sam ja svoj. Lentu nije teško nositi... (smeh) - rekla je Aleksandra, a zatim dodala da joj je upravo tata bio podrška.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Rutović, pobednica

 

- Najveća podrška su mi bili moj otac i njegova supruga. Tu su i sestra moja, braća, imam veliku porodicu - dodala je nova Mis Srbije, čiji otac je Željko Rutović, čovek koji je osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija.

- Sigurno će biti naslova vezanih za mog oca... Ljudi će da pišu da sam došla do titule preko oca, neka, ja sam se ovde prijavila zbog sebe, ja želim sebe da izgradim. On mi je najveća podrška, zaista jeste - rekla je Aleksandra pred medijima.

Rutović je, kako se ranije pisalo, bio u bekstvu više od četiri godine, do hapšenja krajem juna 2021. godine, a na početku ponovljenog suđenja, 23. septembra, postupajući sudija Višeg suda mu je ukinuo pritvor i pustio ga da se brani sa slobode.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Rutović, pobednica

Apelacioni sud je usvojio njegovu žalbu i preinačio o ukidanju pritvora, tako što je Rutoviću odredio meru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

 

Studirala u Americi

Aleksandra ima 25 godina, u Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine.

Govori ruski i engleski jezik. Od pete godine se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike