Srpska manekenka pokazala telo 25 dana posle porođaja! Odmah joj tražili recept za dobru liniju, a evo kako je ona na to odreagovala (FOTO)

18.06.2024

19:46

0

Lepotica je krajem maja dobila još jednog sina

Srpska manekenka pokazala telo 25 dana posle porođaja! Odmah joj tražili recept za dobru liniju, a evo kako je ona na to odreagovala (FOTO)
Jovana Đorđević - Copyright Instagram screenshot / callmelolita

Jovana Đorđević, manekenka i surpuga fudbalera Filipa Đorđevića, pre 25 dana rodila je još jednog sina.

Pokazavši sada putem Instagrama kako izgleda, izmamila je brojne komplimente svojih pratilaca.

Međutim, među njima bilo je i pitanja - šta je tačno radila pa tako brzo izgleda baš tako dobro, a ona - nije prezala da odgovori i na to. Kao i do sada, bila je iskrena, a osvrnula se onlajn i na svoje prethodne trudnoće.

 

 

- Drage moje mame, recept ne postoji. Priroda mora da odradi svoje i da matericu i sve ostale organe koji su se devet meseci „gužvali" i bebi ustupili svoje mesto, vrati na početni položaj. Kod nekih majki taj proces je nešto brži, kod nekih sporiji. U mom slučaju, u sve tri trudnoće, stomak mi je ubrzo nakon porođaja naizgled vratio svoj pređašnji „oblik", verovatno zaslugom dobre genetike i dugogodišnjih treninga. Kažem „oblik" jer sam sigurna da jednostavno nije moguće da se materica i svi ostali organi za tako kratko vreme vrate, ali sigurno da jak trbušni zid u svemu tome odigra svoju ulogu - počela je ona, pa je potom dodala:

„Nema poente opterećivati se!"

- Takođe mislim da izgled u ovom trenutku nije presudan i da nema ni potrebe, ni poente opterećivati sa vraćanjem u formu. Prethodni „stori" sam okačila jer pored toliko neugodnih stvari sa kojima se, sigurna sam, svaka porodilja susreće (problemi sa dojenjem, neispavanost, hormoni koji divljaju, telo puno vode, preosetljivost u svakom smislu, iracionalni i racionalni strahovi) ja sam, eto, jedno malo zadovoljstvo pronašla u tome što mi se bar stomak polako vraća na svoje bez ikakve želje da druge žene obeshrabrim - objasnila je Jovana.

Jovana Đorđević, Instagram screenshot / callmelolita
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike