Prvo oglašavanje sina Zokija Šumadinca, posle smrti folkera: Tvoje ime će živeti sve dok je estrade (FOTO)

17.06.2024

20:47

0

Ne krije koliko je ponosan što je njegov naslednik

Prvo oglašavanje sina Zokija Šumadinca, posle smrti folkera: Tvoje ime će živeti sve dok je estrade (FOTO)
Zoki Šumadinac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zoran Petrović, koji se proslavio kao Zoki Šumadinac kako na estradi i s numerom „Autotjun", tako i u „Zadruzi", preminuo je početkom ovog meseca. Sahranjen je 9. juna u rodnim Natalincima, a sada se i njegov sin prvi put oglasio na društvenim mrežama akonto porodične tragedije.

Petrović je, kako se onda navodilo, umro iznenada i od posledica srčanog zastoja, što je njegove najbliže zavilo u crno. Naslednik je na Instagramu istakao da se i te kako ponosi time što je on bio njegov otac, a i da će ga ujedno pamtiti kao veoma dobrog čoveka.

- Možda nisi više među nama, ali tvoje pesme i tvoje ime će živeti sve dok je estrade - počeo je bio on uz jednu pevačevu fotografiju.

Tu se, međutim, nije i zaustavljao.

- Ponosan sam što sam tvoj naslednik. I uvek ću te pamtiti u srcu ne samo kao roditelja već i kao dobrog čoveka - zaključio je onda on uz emotikon crnog srca i belog goluba.

Poruka sina Zokija Šumadinca, Instagram screenshot / zoki_sumadinac_
 

Zoki je, podsetimo, dok je boravio u pomenutom rijalitiju, umeo i da zaplače za svojim mezimcem. Bili su veoma vezani.

- Ivana sam dobio iz drugog braka. On sada ima 13 godina, a njegova majka i ja smo se razveli kada je imao samo dve. Od samog starta je pripao meni i sve vreme živi sa mnom. Sa mamom se viđa povremeno, kada god on to poželi. Sa njom sam ostao u korektnim odnosima. Čak je nedavno i bila kod nas na nedelju dana, nemam ja problem sa tim. Za vreme mog boravka u „Zadruzi" o njemu će se starati moja mlađa sestra, to je sve već rešeno, i pravno regularno - govorio je on svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike