Zoki Šumadinac triput doživeo kliničku smrt, a ovako je pričao o tome: Napustio sam svoje telo i otišao u drugu dimenziju

07.06.2024

14:15

0

Bio je jedno vreme prava internet senzacija

Zoki Šumadinac triput doživeo kliničku smrt, a ovako je pričao o tome: Napustio sam svoje telo i otišao u drugu dimenziju
Copyright ATA Images

Zoran Šumadinac preminuo je iznenada u 49. godini, a za života je govorio da je triput doživeo kliničku smrt.

On je za veoma kratko postao Jutjub senzacija, a navodno je tvrdio da je dobio moć da "leči" ljude nakon što je preživeo.

- Nisam vidovit, postao sam egzoterista. Tri puta sam jednostavno napustio svoje telo i otišao sam u drugu dimenziju. Mnogi to povezuju sa nebom, podzemljem, Bogom, po mojoj nekoj logici, ono što sam ja video nije to to, nego smo mi to paralelni svetovi i naš svet je paralelni svet i osećamo povremeno, krajičkom oka da li je neko drag... - pričao je Šumadinac.

- Imao sam probleme sa srcem i to nismo ni znali do moje prve kliničke smrti sa mojih 19 godina. Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan - objasnio je svojevremeno on, pa opisao tada sve.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zoki Šumadinac

- Prvi put je bilo kratko, oko 10 minuta i povratila me je neka vrsta duše. Treći put sam video svoga oca i nisam hteo da napustim taj svet. Meni je sestra veoma mala umrla, bebica, i tok smo ja i moj otac bili gore, neko me je uhvatio za majcu i tu je bila jedna lepa devojčica od sedam godina obučena u belo. Ona je bila mala, ali ovde ne postoje bebe - ispričao je Zoran.

Podsetimo, mediji su prenosili da je Šumadinac uzimao novac za neuspešna lečenja raznih bolesti, pa čak i raka, a ljudi su se javljali da ih je ojadio. Jedan od njih navodio je da je on kupio stan od prevara. Zoki je rekao da stan nije zaradio varajući ljude, već da je nekretnina poklon od žene kojoj je rešio životne probleme svojim moćima, prenosi Kurir.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike