Mia Borisavljević o psihoterapiji i zdravim životnim navikama: Pozitivno utiče i to što imam mlađeg muža

16.06.2024

17:06

0

Nedavno je zaradila 29.000 evra u Dubaiju

Mia Borisavljević o psihoterapiji i zdravim životnim navikama: Pozitivno utiče i to što imam mlađeg muža
Copyright ATAImages/ A.A.

Mia Borisavljević odlučila je da otvoreno govori o psihoterapiji koju već godinama posećuje, te priznaje da joj to mnogo znači kako bi "ličnu energiju održala u balansu".

- Uvek kada osetim da nisam u balansu, posetim terapeuta ili 10 kilometara trčim po Košutnjaku. Ponekad komuniciram sa svojim terapeutom, a ponekad uopšte nema razgovora jer se radi o energoterapiji, a na ovaj način mogu i da se lečim. Bitno je da čovek oseti kada nije dobro i da uradi nešto što mu provereno pomaže - kaže Borisavljevićeva. 

ATAImages/ A.A.
Mia Borisavljević

Pevačica je nedavno napunila 40 godina, a na njenom izgledu i danas joj zavide mnogo mlađe devojke. Kako kaže, za to su zaslužne zdrave navike, kojih se godina pridržava, ali i činjenica da je u braku sa mlađim muškarcem.

- Proslavila sam 40. rođendan u jednoj kućici sa bazenom, sa mužem i ćerkama, ali ne volim da slavim. Stalno imamo neka slavlja, a toliko me ponekad umore da je za mene slavlje kada ne slavimo! Što se tiče mog fizičkog izgleda, sa genetikom možete da se pozdravite posle tridesete. Tada dobijete samo ono što ste zaslužili. Imam mlađeg muža od sebe, a to pozitivno utiče na moj izgled, takođe. Mada, mislim da bih izgledala dobro i da je Bojan stariji. Celog života naporno treniram i pazim šta jedem. Moj izgled je posledica izbora koje sam pravila i raznih izazova koje sam svesno odbijala - rekla je za Informer.

ATAImages/ A.A.
Mia Borisavljević

Nedavno je u medijima osvanulo da je Mia na jednoj zabavi u Dubaiju dobila čak 29.000 evra, ali nju ova cifra ne iznenađuje.

- Nastupam od svoje 17 godine, a sada imam 40. To su noći iskustva, repertoara i komunikacije sa publikom. Moraš biti maher da opstaneš u ovom poslu toliko dugo i bilo bi glupo da ne znam da ugodim čoveku koji živi na drugoj strani sveta. Mene taj račun uopšte ne čudi i nije prvi put da se to dešava na mom nastupu - kaže atraktivna brineta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike