"To mi je bolna tema": Milica Pavlović se proslavila u "Zvezdama Granda", ali se sad ne bi prijavila za takmičenje!

16.06.2024

14:44

0

Bilo je problema

"To mi je bolna tema": Milica Pavlović se proslavila u "Zvezdama Granda", ali se sad ne bi prijavila za takmičenje!
Milica Pavlović - Copyright ATA Images/M.P.

Milica Pavlović se proslavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon istog, ona je devet godina bila pod ugovorom sa "Grand produkcijom".

Nakon isteka ugovora, Milica je nastavila da gradi karijeru sama, a iako joj je takmičenje donelo veliku popularnost bez koje možda ne bi bila tu gde jeste, sada tvrdi da se nikad ne bi ponovo prijavila.

ATA Images/M.P.
Milica Pavlović

- Zaista više ništa nije isto. Ja se sada nikada ne bih prijavila, a u ono vreme bih svakome preporučila. Zvuči surovo, ali sam iskrena. Ili, da se ispravim, ako bih se prijavila, vrlo dobro bih razmislila. U stvari ne, ne mogu da slažem, ne bih se prijavila sada - rekla je Milica.

Pevačica je, inače, snimila tri studijska albuma dok je bila pod ugovorom, a sva prava na njih, odnosno pesme sa istih, pripadaju produkciji, za šta Milica kaže da joj je "bolna tema".

- Po ugovoru taj kanal na kraju pripada njima, ali ne mogu da se otmem utisku da je sve što postoji na kanalu delo mojih prstiju, mojih ljudi i jednostavno sam emotivno vezana za taj kanal - rekla je Milica, piše Kurir, pa dodala:

ATA Images/M.P.
Milica Pavlović

- Ono što bih volela da podvučem jeste da sam ja u zaista prijateljskim odnosima sa "Grand" produkcijom. Čujem se i sa Saletom, konkretno pregovore sam vodila sa njim, predugo su trajali za moj ukus. Ali verujem da sada postoji neka drugačija hijerarhija, ali opet podvlačim da je za moj ukus ovo previše čekanja za nekoga ko je devet godina toliko bio posvećen svemu što je stvarao u toj produkciji. Taj Jutjub kanal koji je ostao u vlasništvu "Granda" je za mene onako malo bolna tema.

Milica je, inače, nedavno objavila izdanje na kom se nalaze svi spotovi koje je do sada snimila kao i deo njenog koncerta u Beogradskoj areni, a tada se žalila da je morala da čeka odobrenje od Granda da bi se pesme, koje pripadaju njima, pojavile na njenom projektu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike