Snima se film o životu Marine Tucaković, ona želi da je samo jedna glumica igra: Ona je fenomenalna

20.07.2021

08:42 >> 09:35

0

Poznata hitmejkerka moći će da se pojavi samo u nekoliko kadrova zbog bolesti

Snima se film o životu Marine Tucaković, ona želi da je samo jedna glumica igra: Ona je fenomenalna
Copyright Marina Tucaković/Foto:24sedam/D.B.

Marina Tucaković, kao ugledni tekstopisac, nema s kim od zvezda nije sarađivala i napravila mu veliki hit, a sada je po prvi put otkrila da će se o njenom životu snimati film.

Za svojih 67 godina, kaže Marina, doživela je svašta, a poslednjih godina poznato je da se bori sa opakom bolešću – rakom dojke. Međutim, zbog zdravstvenog stanja rekla je da ne bi mogla aktivno da učestvuje u filmu, ali da bi smogla snage da se pojavi u nekoliko kadrova.

Marina Tucaković, Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Marina je priznala da bi veoma volela da njen lik i delo tumači glumica Anica Dobra.

– Ona je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je ona fenomenalna – istkala je za “Informer” Tucakovićeva.

Anica Dobra, ATA Images/Antonio Ahel

Podsetimo, Marini je rak dojke dijagnostikovan u februaru 2018. godine i od tada često ide na hemioterapija. Kako je nedavno rekla, stanje je, za sada, nepromenjeno i stalno varira. Nekada se oseća dobro, a nekada potone.

– Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade – rekla je Marina.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike