Bio je zavodnik u "Tračari", a sad traži ljubav preko aplikacije za upoznavanje: Savetovali su me da to ne radim

15.06.2024

23:20

0

Šta li bi mu Bler Voldorf rekla?

Bio je zavodnik u "Tračari", a sad traži ljubav preko aplikacije za upoznavanje: Savetovali su me da to ne radim
Čejs Kroford - Copyright Profimedia

Čejs Kroford, glumac kog je domaća publika upoznala i zavolela u seriji "Tračara" (Gossip girl) kao Nejta Arčibalda, otkrio je nedavno da trenutno nema devojku i da je traži preko aplikacije za upoznavanje.

Gostujući kod Aleks Kuper u podkastu "Call her daddy", Čejs je otkrio da je, u tom trenutku, već nekih nedelju dana korisnik aplikacije "Raja", te priznao da su mu prijatelji rekli da ne pravi profil na njoj.

- Mislim da sam jedne večeri popio malo više, rekao da ću to uraditi i uradio sam - rekao je Čejs.

Profimedia
Čejs Kroford

Kako je dalje objasnio, još uvek nije imao nijedan romantičan sastanak sa nekim sa aplikacije, te da i dalje pokušava da shvati kako sve funkcioniše.

- Jedina konekcija koju sam imao je bila sa nekim iz Indonezije. Okej, super, kad ću ići na Bali? Nikad. Okej - ispričao je kroz smeh Čejs.

Iako je zabavljanje u 2024. godini opisao kao "vatru u kontejneru", te dodao da je teško povezati se sa nekim, priznao je da je romantik.

@callherdaddy

comment if u have a raya referral to spare i know the girlies are fiending!!! 😂😂 ♬ original sound - Call Her Daddy

- Volim da kuvam i često sam kuvao svojim devojkama. Kućni sam tip, pa volim da se fokusiram na to da budem vrlo osećajan i mislim da to jesam - zaključio je glumac.

Šta je "Raja"

"Raja" je aplikacija namenjena slavnim i bogatim ličnostima, koji žele da upoznaju ljude koji imaju afinitete kao i oni. 

Pokrenuta je 2015. godine, a na njoj su naloge imali Šeron Stoun, Oven Vilson, Hari Stajls, Čening Tejtum, Emilija Klark i mnogi drugi.

Postoji lista čekanja, a onaj ko želi da bude deo "Raje", prolazi stroge procedure provere. Ono što je zanimljivo jeste da veoma drže do privatnosti, te čak oni koji su na njoj ne bi trebalo u javnosti da govore o tome.

Profimedia
Čejs Kroford

"Raju" je osnovao Danijel Džendlmen (36) koji je svojevremno rekao da želi da stvori aplikaciju poput savršene, intimne, ali temeljno pripremljene večere. Sedište firme je u Los Anđelesu, a nadležni tim proverava detaljno vaš Instagram nalog pre nego što vam dozvoli pristup. Iako je veliki broj pratilaca plus, ono što ih zanima je koliko "Raja" članova ima među vašim pratiocima. Drugim rečima, oni pažljivo gledaju na broj bogatih i poznatih ljudi koje poznajete.

Puno muškaraca na ovoj aplikaciji su režiseri, producenti emisija, menadžeri za pronalazak talenata, fudbalski agenti... Oni možda nemaju puno pratilaca, ali u celini - ulazak u svet "Raje" zavisi od vašeg nivoa slave, ali i uspeha. Broj potencijalnih partnera je očigledno daleko manji nego na bilo kojoj drugoj aplikaciji. Kao i na Tinderu, oboje morate da kliknete na profile jedno drugog da biste se "podudarili" i mogli da započnete ćaskanje. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike