Ovde caruje Sanja Vučić! Zavirite u stan pevačice: Tu su klavir i velika, žuta garnitura, a mermer je svuda (FOTO)

14.06.2024

20:43

0

Bez jednog nikako nije moglo

Ovde caruje Sanja Vučić! Zavirite u stan pevačice: Tu su klavir i velika, žuta garnitura, a mermer je svuda (FOTO)
Sanja Vučić - Copyright Instagram screenshot / sanjalilwolf

Sanja Vučić važi za jednu od najtraženijih pevačica u Srbiji, ali i šire, pa nije ni čudno da dobro i zarađuje. 

Zato je sebi uspela da priušti životni prostor koji će joj biti oaza i gde će moći kako da odmara, tako i da uživa sa dragim ljudima, ali i da stvara novu muziku. 

Pevačica nije otvorena da toliko pokazuje svoju privatnost, ali je sada snimila deo svog stana i tako dozvolila svojim fanovima da zavire u njeno carstvo.

Prvo što se vidi jeste da su dnevna soba i kuhinja smeštene u jednu veoma prostranu prostoriju kojom dominiraju svetle nijanse, a čini se da je glavna zvezda iste velika žuta garnitura. 

Pored toga, Sanja u jednom uglu ima svoj kutak za stvaranje, pa se tu nalaze gitare i klavir, smešteni ispred ogledala. Odmah u nastavku, sa leve strane, nalazi se veliki televizor, na kom je gledala, čini se, svoju omiljenu seriju "Seks i grad".

Pored žute garniture nalazi se veliki i mali stočić u istoj boji, sa mermernom površinom, a iza je bicikla za vežbanje, na kojoj je Sanja bila kada je snimala svoj životni prostor.

ATAImages/ M.M.
Sanja Vuči

Sa drige strane se nalazi kuhinja, dok je naspram nje veliko ostrvo sa dosta prostora za odlaganje, dok se sa druge strane njega nalazi nekoliko barskih stolica, a iznad stakleni lusteri. 

Čini se da Sanja baš uživa i u ogledalima, pa su oni smešteni na nekoliko mesta u prostoriji u kojoj najviše uživa. 

Kako se ranije pisalo, Sanja je pazarila stan od 90 kvadrata na Vračaru, za koji je izdvojila čak 270.000 evra, ali pevačica o tome nije želela previše da detaljiše, osim što je istakla da je 11 godina bila podstanar, te da je vredno radila da bi sebi mogla da priušti krov nad glavom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike