Jovana Jeremić, posle požara u pogonu pekare dečka Dragana Stankovića: Najvažnije je da nema povređenih!

12.06.2024

09:25

0

Naglašava kako je šteta i preko milion i po evra

Jovana Jeremić, posle požara u pogonu pekare dečka Dragana Stankovića: Najvažnije je da nema povređenih!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/A. A.

Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se akonto požara koji je u ranim jutarnjim satima danas izbio u pogonu pekare AS, čiji je vlasnik njen dečko Dragan Stanković.

Tom prilikom istakla je da je šteta i preko milion i po evra, kao i da je samo „pitanje vremena kada će se saznati ko stoji iza svega".

„Uzrok trećeg požara se istražuje!"

Jovana Jeremić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Tačno je. Izgoreo je deo pogona. Šteta je preko milion i po evra. Istražuje se uzrok trećeg požara, drugog u poslednja dva meseca i ko stoji iza svega ovoga. Definitivno postoji problem u pekarskoj industriji u Srbiji, a ratovi se vode, a koji i šta saznaće se u budućnosti. Najvažnije je da nema povređenih - kazala je za „Kurir" Jovana.

Podsetimo, u martu 2023. godine, u šumi iznad bivše fabrike Kluz (sadašnjeg pogona pekare AS čiji je vlasnik Dragan Stanković) isto je došlo do požara. Firma se onda oglasila saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

Jovana Jeremić i Dragan Satnković, Printscreen „Novo jutro"
 

- Dana 21. marta 2024. godine oko 20 časova došlo je do požara u proizvodnom pogonu Kluz u Grockoj u sklopu pekarske industrije AS Braća Stanković. Do požara je došlo prilikom istovara gasa od strane eksternog dobavljača koji je propustio da ispoštuje procedure manipulacije gasom. Požar je vrlo brzo ugašen uz pravovremenu intervenciju naše dežurne službe i vatrogasaca. U ovom incidentu na svu sreću nije bilo povređenih ali je pričinjena znatna materijalna šteta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike