"Ništa nisam naučila iz braka": Vesna Dedić o bivšem suprugu i razlozima zbog kojih se razvela

13.06.2024

08:30

0

Prisetila se i početka njihove ljubavi

"Ništa nisam naučila iz braka": Vesna Dedić o bivšem suprugu i razlozima zbog kojih se razvela
Vesna Dedić - Copyright ATAImages/M. P.

Vesna Dedić je nedavno promovisala svoj novi roman "Boli pesme kraj", a za tu priliku odabrala je glamurozni stajling, te su joj mnogo mlađe žene mogle samo da pozavide na izgledu. Voditeljka tvrdi da oseća da je u najboljim godinama svog života, pa se osvrnula i na prošlost.

- Po buntovnosti, neizvesnosti i strepnji su najlepše dvadesete. Tada se najviše mašta, jako mi je žao kada vidim mlade ljude u dvadesetim koje ni o čemu ne maštaju, ne trude se i nemaju ne jedan, nego stotinu ciljeva. Lepota mladosti nije samo u lepoti kože i kose, nego i u toj srčanosti. Period od tridesete do četerdesete su najodgovornije, nebitno je šta si izabrao kao izvor svoje egzistencije, bitno je da si ga izabrao. Imamo mnogo ljudi koji džabalebaroši, žive kod mame i tate i drugo, a tada bi trebalo da već sam plaćaš režije, kupuješ, puniš fržider, ako ti je mala plata radi dva posla, ako ti je i to malo radi tri. U tom periodu se radi sve što je baza, odnosno temelj jednog lepog i dobrog života. Posle četerdeset ti ubiraš plodove onoga što si radio sa trideset i plaćaš kaznu za pogrešnih odluka, ali lepota tih godina je u tome što je i dalje sve ispravljivo. U pedesetima je potpuno jasno šta si uradio, ali lepota je u tome što, ako si zdrava, imaš vremena da se raduješ još mnogo lepim stvarima koje će ti se desiti - rekle je ona za Hype.

ATAImages/ A.A.
Vesna Dedić

Ona iza sebe ima jedan brak, u kome je dobila ćerku Lenku,  ali o ovoj temi vrlo retko govori.

- Moj brak je ispričana priča, već 20 godina me pitaju isto, a ja sam zaboravila i da sam se udavala - rekla je ona pa se prisetila početka ljubavi sa bivšim suprugom.

- Pesma "Moj bijeli labude" podseća me na mog bivšeg muža, uz nju me je pitao da plešemo. Bio je jako zgodan i imao je široka ramena.

ATAImages/Antonio Ahel
Vesna Dedić

Voditeljka se sa bivšim suprugom slučajno upoznala 1995. godine, a šest godina kasnije dobili su ćerku. Međutim brak nije potrajao, a ona se više nije udavala.

- Ništa nisam naučila iz braka. Možda i jesam, ali se ne sećam. Imala sam 35 godina kada sam se razvela i moj jedini zadatak bio je da obezbedim egzistenciju sebi svom detetu, nisam ja imala vremena da razmišljam o nekom novom. Nisam ni razmišljala o tome šta njemu fali, ja sam samo znala šta našem partnerskom odnosu fali. Kada shvatite da vaš odnos, nebitno kakve je prirode, ne valja, treba reći "doviđenja" i ja sam to uradila - kratko je rekla Vesna.,

ATAImages/Antonio Ahel
Vesna Dedić

Mladim devojkama je imala da poruči samo jedno, a to je da nema potrebe da trpe bilo šta što im ne odgovara.

- Uvek savetujem sve da shvate da je život lep i izazovan i da svako od nas ima potencijal da ga učini takvim. Ne treba da trpite da ležete i ustajete iz kreveta sa ne kim ko te ne poštuje i sa kim ne osećaš smisao - rekla je ona i negirala da se u braku susrela sa nepoštovanjem.

- Bila sam jako poštovana u braku, i kao supruga i kao majka. Razlozi našeg razvoda su potpuno emotivne prirode - izjavila je Vesna i nije želela da otkriva da li je u kakvom kontaktu sa bivšim suprugom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike