"Zašto svi moji frajeri postanu starlete?": Ana Nikolić u neobičnom izdanju sve nasmejala izjavom (VIDEO)

10.06.2024

13:00

0

Uživala u društvu Zorice Marković

"Zašto svi moji frajeri postanu starlete?": Ana Nikolić u neobičnom izdanju sve nasmejala izjavom (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok/zoricamarkovic_official

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale već duže vreme su u vezi, a o njihovoj ljubavi se naširoko priča zbog spekulacija da im je ljubav prilično turbulentna.

Pevačica se sinoć u društvu partnera pojavila na svadbi sina Bube Miranović i za tu priliku odabrala neobičan stajling, tačnije svilenu haljinu roze boje, a kosu je vezala u punđu i jedan pramen namestila na sred čela.

Instagram screenshot / ananikolicofficial
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale

Oni su se tokom noći zabavljali u društvu Zorice Marković, a tokom jednog snimka, Ana ju je upitala: "Zašto svi moji frajeri postanu starlete?".  U sledećem momentu, kadar je okrenula prema Raletu, koji ju je sve vreme grli i na uvo joj pevao "Volim te sve više".

 

 

Podsetimo, iako nije u cvetu mladosti, kompozitor je priznao da je zaljubljen u Anu, sa kojom će sarađivati i na njenim novim projektima.

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme - rekao je Rale i dodao:

- Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pricam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je između nas zaista ljubav - rekao je Goran Ratković Rale u emisiji Blic dan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike