Voditeljki RTS-a suprug preminuo na letovanju: U trenutku kada su mi rekli da je kraj, izgovorila sam samo jedno

10.06.2024

11:34

0

Reanimacija nije uspela

Voditeljki RTS-a suprug preminuo na letovanju: U trenutku kada su mi rekli da je kraj, izgovorila sam samo jedno
Copyright Instagram printscreen/jdjp_by_jelena

Voditeljka Javnog servisa Jelena Đorđević Popović retko govori o svom privatnom životu, pa retko ko zna da je svojevremeno prošla kroz težak životni period. Naime, voditeljka je tek nedavno podelila da je iznenada ostala udovica tokom letovanja. Njen suprug preminuo je trećeg dana odmora u Grčkoj, gde su otišli sa mlađom ćerkom Anom.

- Bili smo u Grčkoj na moru, treći dan odmora. I ja sam mislila da se stvarno šali, da ima nekog spasa, kada je došla Hitna pomoć, vrlo brzo sam shvatila da ne. Ana je bila tada sa nama na moru, a Nataša, starija ćerka, je bila tada u Beogradu. U tom trenutku to je bio jedan veliki šok. Ono čega sam se u tom trenutku uplašila je više nego samog tog čina jeste to što sam čula sebe. Ja sam naglas izgvorila rečenicu: "Ja ovo neću izdržati!" Ne možeš da shvatiš koliki sam strah doživela od svog glasa i svoje izjave naglas. U trenutku kada su mi rekli da je kraj, kada su mi iz Hitne pomoći rekli da je to kraj, ja sam samo rekla: "Ja ovo neću izdržati!" - ispričala je Jelena, pa dodala:

 

 

- Pokušali su reanimaciju i to nije uspelo i onda ti saopšte da je to kraj. To je kraj - rekla je ona u emisiji "RTS ordinacija".

Podsetimo, Jelena Đorđević Popović se osim novinarstvom, godinama bavi i dizajniranjem odevnih komada, a povremeno radi i kao glasovna glumica najčešće u dečijim filmovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike