Hit reakcija ćerke Darka Lazića kada je čula da će dobiti sestru! Ni Sevićka ništa bolje nije prošla kad joj je saopštila da je brat na putu

09.06.2024 | 17:38

Autor: Milica Gudžulić

Paru je Lorena jedino zajedničko dete

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji supružnici Ana Sević i Darko Lazić danas su jedno drugom ako ne i najveća podrška. Njihov prijateljski odnos cveta - toliko da je pevačica i voditeljka „Zvezda Granda", došavši na njegovu svadbu s Katarinom, istakla kako mu je „ona najveći poklon". 

Zajedno su dobili ćerku Lorenu kojoj su maksimalno posvećeni, a Ana, oduševljena sada trudnom suprugom pevača, nije propustila i da mu pripreti zbog nje. 

Ana Sević i Darko Lazić sa izabranicima, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Takav odnos bih svakome poželela. Kad nešto ne ide, hajde da napravimo prijateljski odnos, za mene je to sasvim normalna stvar. Otkad se Darko vratio u Lorenin život, odmah se vidi promena kod deteta. Odmah je sve lepše - istakla je ona u „Premijeri - Vikend specijalu", a Darko nema koga nije nasmejao pošto je otkrio kako je njihova mezimica odreagovala pošto je saznala da će dobiti sestru. 

- Prva Lorenina reakcija je bila, kad smo joj saopštili da će dobiti sestru: „Joj, dosta mi je bebaća više" - kazao je Lazić. 

Ana, dok je nosila sina Simeona, skoro da nije ništa bolje prošla. 

Ana Sević, 24sedam/Vladan Mišić
 

- Lorena i bebe. Meni je rekla, kad smo joj saopštili da čekam Simeona: „Nadam se da je to to". Sada je mnogo srećna što će dobiti sestru. Ma, samo neka se deca rađaju i neka su živa i zdrava - prokomentarisala je pevačica, pa je zaključila rečima:

- Rekla sam Darku: „Nemoj ovu da si zeznuo, imaćeš problem sa mnom". Sve se lepo uklopilo. Katarina je divna devojka. Neizmerno sam zahvalna i njoj i njenoj porodici, koja je prema Loreni onakva kako se samo poželeti može.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam