Đani dobio skupoceni automobil i poručio Slađi: Ne dolazim više kući

09.06.2024

10:25

0

Nije mogao da veruje šta ga je snašlo

Đani dobio skupoceni automobil i poručio Slađi: Ne dolazim više kući
Slađa i Radiša Trajković - Copyright ATA Images/K.D.

Radiša Trajković Đani važi za folkera koji dobija najveći bakšiš na svojim nastupima, a društvenim mrežama kruže snimci na kojima je on doslovno oblepljen novčanicama.

Međutim, njegova publika je otišla korak dalje, pa je tako jedan Makedonac nedavno prišao Đaniju i dao mu kovertu u kojoj je umesto novca bio ključ od automobila. Kada je pevač izašao napolje, video je veliki beli mercedes sa crvenom mašnom i odmah se zahvalio na poklonu.

- Uvau, šta je ovo ljudi, hvala na poklonu braćo moja - rekao je Đani, pa zapevao čuvenu makedonsku pesmu "Jovano, Jovanke", pa dodao:

- Ženo, ne dolazim više kući u Srbiju - rekao je Đani.

ATAImages/ A.H.
Slađa i Radiša Trajković Đani

Podsetimo, Slađa je nedavno govorila o krizama u braku i priznala da je sigurna u to da ju je suprug varao, ali da je ona tolerantna.

- Bude neki krizni period, ali tu neko mora da spusti loptu. Ja inače nisam svađalački tip, iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja - rekla je tada Slađa, koja je uverena u to da joj je suprug bio neveran.

- Ta ili taj, nebitno, ko kaže da nije, verujte, laže. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario, ako nije u stvarnosti. Nikad to lično nisam videla, ali sigurno da jeste, pogotovo on! Ali, od 2019. je predobar - rekla je Slađa u emisiji "Iza zatvorenih vrata sa Snežanom Zindović",, dok je Đani sve vreme ćutao i gutao knedlu koliko mu je bilo neprijatno.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike