Snežanu Dakić bivši muž varao dok se borila za život: To je bio trenutak kada sam bila najslabija

08.06.2024

13:59

0

Posle toga se nije udavala

Snežanu Dakić bivši muž varao dok se borila za život: To je bio trenutak kada sam bila najslabija
Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Snežana Dakić iza sebe ima brak sa Vladimirom Mikićem u kome je dobila ćerku Lauru. Međutim, brak je završen razvodom i to malo nakon što je voditeljka prošla kroz ozbiljne zdravstvene probleme.

Naime, ona je baš u tom periodu bila prevarena, ali je to tek mesecima kasnije saznala.

- Da budem iskrena ja u braku nisam imala osećaj da sam prevarena. Tada sam imala iskustvo blisko smrti, imala sam operaciju gde mi je ugrađen stent ka mozgu i to je bio trenutak kada sam bila najslabija u životu i jako sam teško prošla kroz to - rekla je Snežana Dakić.

ATAImages/ A.A.
Snežana Dakić

Posebno joj je smetalo što je njen razvod bio medijski ispraćen, iako je to danas postala svakodnevica.

- Taj manjak podrške, emocionalne i psihološke, pri tom to je i medijski bilo toliko ispraćeno da je to bila tortura. U momentima kada ti to više nije ni važno ti vodiš krizni PR. To je bilo jako loše iskustvo za mene i to je bila jedna medijska tortura. Danas je to normalno, to je danas svakodnevna tema. Mene je bilo sramota da se o tome piše - kaže Snežana Dakić u emisiji "Ordinacija" na RTS-u.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vladimir Mikić sa partnerkom

Nakon razvoda, Snežana se više nije udavala, dok se Vladimir oženio Jovanom Miljković i dobio i četvrtu ćerku, ali se posle nekoliko godina ponovo razveo i uplovio u novu romansu.

- Ne mislim da sam ga osujetila kao muškarca svojim posvećivanjem detetu, ali da je njemu očigledno falilo više pažnje, jeste, zato što je prosto potražio ljubav na drugom mestu. I, meni je to potpuno legitimno, to je u redu ali da ja jesam doprinela sigurno da jesam, ali je pitanje da li vi dalje želite, pitanje je, ja naprosto nisam više ni želela da, nisam imala više taj osećaj da treba da budemo dalje partneri na taj način, a vi kada vidite to vi se i ne trudite, kada vidite da je nečemu došao kraj… a to je koincidiralo sa mojom životnom opasnošću - ispričala je Snežana tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike