„Obećala sam sebi da će se to promeniti..." Žena Darka Lazića otvoreno i o trudnoći, njegovoj deci iz prethodnih ljubavi, pa novim pesmama!

02.06.2024

15:20

0

Ništa nije prećutala

„Obećala sam sebi da će se to promeniti..." Žena Darka Lazića otvoreno i o trudnoći, njegovoj deci iz prethodnih ljubavi, pa novim pesmama!
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina i Darko Lazić nedavno su obelodanili da će uskoro postati roditelji jedne devojčice, što su oboje i priželjkivali.

Odgovarajući na pitanja fanova s Instagrama, pevačeva supruga progovorila je otvoreno o trudničkim danima, ali i na druge teme.

Spomenula je mališane koje je Lazić dobio u bivšoj vezi, te braku s Anom Sević, ali i tome što je pre samo nekoliko dana snimio i jednu novu pesmu.

Katarina i Darko Lazić, Instagram screenshot / darkolazicofficial
 

- Treniram mnogo manje nego ranije; visoka sam 160 cm, imam 50 kg, isto kao što sam i ranije imala. Trudim se da pazim na ishranu, ali nekada napravim izuzetak - počela je Katarina, što vas sve čeka u galeriji koja sledi, pa otkrila i koje ime planira sa suprugom da da naslednici.

- Još uvek pregovaramo oko imena. Trudničke dane provodim uglavnom isto kao i pre. Radim i jurcam na sve strane, ali obećala sam sebi da će se to promeniti i da ću se malo smiriti i postati razmažena trudnica - naglasila je, između ostalog, ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike