"Bila sam depresivna!" Indi smršala 40 kilograma posle rizične operacije, a evo kako se osećala ranije

04.06.2024

17:47

0

Zbog operacije je ostala bez slezine

"Bila sam depresivna!" Indi smršala 40 kilograma posle rizične operacije, a evo kako se osećala ranije
Indira Aradinović Indi - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Indira Aradinović Indi veliku pažnju medija je skrenula i svojim fizičkim izgledom koji se vremenom menjao.

Pevačica je opisala kako je rešila da smrša pre nekoliko godina, a krajnja opcija joj je bila operacija smanjenja želuca, kojoj se i podvrgla. Krajnji rezultat je bio da je smršala do 40 kilograma.

- Ja sam prošla nekoliko faza skidanja kilograma, kretala ispočetka i dokazalo se da je hirurgija u mom slučaju bila najbolji potez. To je sve od čoveka do čoveka, ne mogu da pričam u jednom pravcu, zavisi od osobe, mogućnosti. Možda neko misli da nije dovoljno jak da isprati to sam, bez obriza na unutrašnju snagu. Ja sam neko ko je skidao više od 25 kilograma treningom, zdravom ishranom, bez hemija, sagorevača masti... Ali sam ja sklona velikim transformacijama i zaista neko ko je u tom momentu psihički jako pao i tada je hirurgija za mene bila najbolje rešenje - ispričala je Indi.

ATAImages/ A.A.
Indi Indira Aradinović Indi ranije

 

Folkerka je upadala u depresiju zbog toga što pre 2020. godine kada je otišla na operaciju, nije imala rezultate na svom telu.

- Depresivna sam bila malo pre toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gazirano? I onda sam bila ljuta na sebe, a depresivna sam bila zbog mog lošeg stanja zdravstvenog, ne zbog izgleda. Ja sam sebi i drugima bila lepa i sa viškom, ispostavilo se da sam bomba i sa viškom i sa manje kilograma, dobro mi stoji i jedno i drugo - opisala je Aradinovićeva.

 

 

- Žene ne treba da budu u depresiji i nesrećne što su sa viškom kilograma, samo jako držanje i samopouzdanje treba da imaju - pričala je pevačica.

Podsetimo, Indi je imala problema zbog operacije smanjenja želuca, o čemu je takođe govorila.

 

 

- Prošla sam težak period, dve operacije u roku od dve nedelje, ostala sam bez slezine, pankreas je bio zakačen. Živim još malo sa nekim posledicama, ali zahvalna sam Bogu što sam među živima - rekla je Indi ranije za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike