Sin Roda Stjuarta napravio svadbu u Dubrovniku, a zapevao mu poznati pevač: Muzika, radost i poneka suza radosnica (VIDEO)

01.06.2024

15:20

0

On je bio iznenađenje za mladu

Sin Roda Stjuarta napravio svadbu u Dubrovniku, a zapevao mu poznati pevač: Muzika, radost i poneka suza radosnica (VIDEO)
Lijam Stjuart i Nikol Arturkovič - Copyright Profimedia

Lijam Stjuart, sin slavnog Roda Stjuarta, oženio se Nikol Arturkovič, Amerikankom hrvatskog porekla, a veliko slavlje napravili su u petak u Dubrovniku. 

Mladencima je kao gost iznenađenja došao popularni pevač Petar Grašo, koji nije skrivao oduševljenje što je mogao da se nađe na jednom ovakvom slavlju.

- Srećan sam što sam bio deo ove predivne večeri. Muzika, radost i poneka suza radosnica. Nikol i Lijam Stjuart - srećno! - napisao je Grašo u opisu videa koji je objavio na svom nalogu na Instagramu.

Inače, mladenci su se venčali u crkvi svetog Ignjacija, a prolaznici nisu mogli a da ne zastanu i uživaju u svemu što su videli.

Rod Stjuart, koji je nedavno održao koncert u Beogradu, bio je, kako se navodi, veoma veselo, a u jednom trenutku je čak i zapevao uz gajde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike