Estrada na svadbi Andrije Živkovića! Jana „pliva" u bakšišu, Gudelji i Rajkovići pali u sevdah: Isplivali detalji s venčanja! (FOTO)

01.06.2024

11:05

0

Za dobru atmosferu bio je zadužen i Aco Pejović

Estrada na svadbi Andrije Živkovića! Jana „pliva" u bakšišu, Gudelji i Rajkovići pali u sevdah: Isplivali detalji s venčanja! (FOTO)
Jana Todorović - Copyright Instagram screenshot / janavip2011

Fudbaler PAOK-a Andrija Živković početkom godine zaprosio je svoju izabranicu, a juče - par je organizovao i gala svadbu. Sudbonosno „da" su jedno drugom izgovorili pred brojnim zvanicama među kojima su bili i Anastasija i Nemanja Gudelj, kao i trudna Ana Rajković sa svojim suprugom Predragom.

Kako su se provodili možete pogledati u galeriji koja sledi.

Andrijina novopečena supruga, inače, nije mnogo poznata javnosti; na društvenim mrežama se predstavlja kao „Elizabet", a osim kao mlada - blistala je i u drugom stanju.

Mladence i goste, sa druge strane, zabavljali su Jana Todorović, Aco Pejović, a i Ljuba Perućica nije propustio da Živkoviću poželi svu sreću.

Pre nekoliko dana, podsetimo, fudbaleri Srbije okupili su se u Staroj Pazovi zbog priprema za Evropsko prvenstvo. Ubrzo zatim, usledila su čak dva velika slavlja - najpre građansko venčanje Anastasije i Nemanje u porodičnoj vili pevačicine majke Cece na Dedinju, a potom i ova, Andrijina svadba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike