Uhapšen glumac osumnjičen za pokušaj ubistva bivše devojke, hteo da pobegne iz zemlje! Isplivala fotografija njenih povreda (FOTO)

31.05.2024

12:15

0

Navodno ju je izbo više od 20 puta

Uhapšen glumac osumnjičen za pokušaj ubistva bivše devojke, hteo da pobegne iz zemlje! Isplivala fotografija njenih povreda (FOTO)
Nik Paskal - Copyright Profimedia

Nik Paskal, glumac osumnjičen za pokušaj ubistva bivše devojke Ali Šehron, uhapšen je u sredu u Teksasu pošto je pokušao da pobegne iz Amerike u Meksiko, bruje tamošnji mediji. Čitava drama odvila se oko nedelju dana za strašnim činom - kada je on navodno upao u dom u kom je Ali živela u Sanlendu (Kalifornija) i navodno je izbo više od 20 puta.

Pomahnitali Paskal uleteo je kod nje tačno 23. maja, tri dana nakon izricanja zabrane prilaska na njegovo ime i, prema rečima policije, izbo ju je između 20 i 30 puta. Nagrađivana holivudska šminkerka završila je onda na intenzivnoj, a on je uhvaćen na graničnom prelazu u Sijera Blanki (Teksas).

Očekuje se njegovo izručivanje Kalifoniji, gde će biti i suočen s optužbama za pokušaj ubistva.

Niku je zabrana prilaska izrečena na osnovu četiri napada na nju, pre ovog, napominje „Daily mail". Ali je u njega, naime, bila uperila prstom zbog silovanja, davljenja, prebijanja kajišem, a polomio je i nikoliko vrata.

Prijatelji Šehron ne kriju svoju radost što se ona polako, ali sigurno oporavlja. Jezive fotografije privlače i ogromnu pažnju javnosti, koja ne može da veruje da ona već može i da stoji na nogama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jed Dornoff (@jedimaster34)

 

Paskal, kog je publika upoznala kroz manje uloge u „Pobunjenom mesecu", seriji „Kako sam upoznao vašu majku", te trileru „Nestala", ukoliko bude i osuđen, mogao bi život da provede iza rešetaka, ističe tamošnja štampa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jed Dornoff (@jedimaster34)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike