Indira Radić progovorila o napuštanju estradne scene: Došlo je do kulminacije neke teške energije

29.05.2024

21:25

0

Pomenula i nove kolege

Indira Radić progovorila o napuštanju estradne scene: Došlo je do kulminacije neke teške energije
Indira Radić - Copyright ATAImages/M. M.

Indira Radić je početkom dvehiljaditih godina bila jedna od najpopularnijih estradnih pevačica i tom periodu je snimila svoje najveće hitove. Međutim, u zenitu slave ona je odlučila da napravi medijsku pauzu, te je godinama nismo viđali pred malim ekranima.

Kako od skoro ponovo redovno nastupa i snima, Indira je odlučila i da objasni ovaj svoj potez.

- Ja sam od života u medijima pobegla, prosto sam morala zato što je to bila jedna velika kulminacija neke teške energije u meni gde sam prosto morala da se odmorim od svega i da se sklonim da bih mogla da negde sačuvam zdrav razum što sam i uspela, hvala Bogu - ispričala je za Skandal.

ATA Images/Antonio Ahel
Indira Radić

Svoju snagu sačuvala je čestim boravkom u prirodi, a o novim kolegama, pesmama i albumima nema mnogo lepog reći, već joj se samo nekoliko njih dopalo.

- Svidela mi se pesma Barbare Bobak "Alarmantno" i "Edip", zato što to ima onog nečeg narodnog, to mi se sviđa. To sam baš večeras rekla Bojanu Vukadinovu koji me šminkao, ja kažem devojka ima baš dobre komercijalne stvari. Andreana Čekić ima dobar album, svaka čast, bravo za Andreanu - zaključila je Radićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike