Holmarkova zvezda na aparatima posle pada s petog sprata: Majka devetnaestogodišnjakinje očajna, sve moli za pomoć (FOTO)

29.05.2024

17:35

0

Zadobila je strašne povrede i već je imala nekoliko zahtevnih operacija

Holmarkova zvezda na aparatima posle pada s petog sprata: Majka devetnaestogodišnjakinje očajna, sve moli za pomoć (FOTO)
Copyright Printscreen/Youtube/Entertainment Tonight

Kanadska glumica Mejmi Lejverok, javnosti najpoznatija kao Rozalin Salivan iz Holmarkove serije „Glas srca" („When Calls the Heart"), na aparatima je posle pada s bolničkog balkona na petom spratu, bruje strani mediji. Prema platformi za prikupljanje neophodnih sredstava putem koje se njena majka Nikol Kompton svima koji su u mogućnosti obratila za pomoć, ova devetnaestogodišnjakinja najpre je otišla s njom u jednu bolnicu zbog izvesnog hitnog slučaja.

Potom je bila prevezena u drugu bolnicu gde „bi trebalo da se zadrži i više od mesec dana". Prema najnovijem objašnjenju najbližih, prenosi dalje „NDTV", Mejmi je bila ispraćena iz vrlo bezbednog dela bolnice na balkonsku stazu, s koje je potom pala.

- Pošto je pala s petog sprata zadobila je veoma ozbiljne povrede, imala je već nekoliko zahtevnih zahvata i trenutno je na aparatima. Svi smo skrhani bolom, šokirani - naglasila je porodica.

Kolege iz „Glasa srca" takođe su se ujedinile i trude se da putem društvenih mreža obaveste što veći broj ljudi da je pomoć neophodna. Holmark je jednako aktiviran - jasno je iz saopštenja za „Variety".

 

 

Mejmi je publika, inače, gledala i u ostvarenjima poput „Ovo znači rat", te „Seriji nesrećnih događaja".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike