Pevačicu bivši muž prevario sa najboljom drugaricom, a njena reakcija je sve šokirala: Zaslužuje empatiju!

29.05.2024

15:54

0

Pevačica je od malena imala problematične odnose sa muškaricma

Pevačicu bivši muž prevario sa najboljom drugaricom, a njena reakcija je sve šokirala: Zaslužuje empatiju!
Šanaja Tvejn - Copyright Profimedia

Šanaja Tvejn našla se u centru pažnje nakon što se saznalo da ju je suprug prevario sa najboljom prijateljicom. Iako bi mnogi očekivali burnu reakciju na ovakav postupak, pevačica pokušava da nađe opravdanje za bivšeg, te tvrdi da je zaslužio empatiju.

- Radi se o razumevanju druge osobe, čak i kad nije u pravu, čak i ako ćeš zauvek misliti da je ono što ti je učinila bilo pogrešno - rekla je u podkastu "Jamie Laing's Great Company".

Pevačica je sigurna i da je na ovakav njen stav imao veliki uticaj problematičan odnos sa ocem, koji ju je ostavio po rođenju. Na njegovo mesto došao je očuh, koji je bio nasilan i imao probleme sa alkoholom, da bi na kraju poginuo sa njenom majkom u saobraćajnoj nesreći.

Šanaja Tvejn/Profimedia
Šanaja Tvejn

Šanaja zato smatra da je od malena naučila da ljudima treba dati šansu i pružiti im razumevanje.

- Ne ponašate se na određeni način osim ako nešto nije u redu sa vama. Osećam se loše što je imao te probleme. Stoga je vrlo teško da mrziš ili da ne možeš da oprostiš nekome u koga verujete - opisuje ona i dodaje:

- Dakle, da li mrzim svog bivšeg muža jer je pogrešio? Ne. To je njegova greška. Nije moja greška. Tužan je što je napravio tako veliku grešku s kojom mora da živi. I ne znam šta mu je bilo, ali to nije moj problem - rekla je Šanaja i istakla da sa bivšim povremeno komunicira isključivo preko poruka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike