„Neka lupa svoje dete patikom!" Ivana Šašić isprozivala Desingericu: Evo i šta bi se desilo da čuje da joj sinovi slušaju ovog repera!

29.05.2024

13:37

0

Naslednike je podizala sama i ponosi se time u koliko su dobre ljude izrasli

„Neka lupa svoje dete patikom!" Ivana Šašić isprozivala Desingericu: Evo i šta bi se desilo da čuje da joj sinovi slušaju ovog repera!
Ivana Šašić - Copyright Printscreen Grand Magazin TV Grand

Pevačica Ivana Šašić komentarišući današnju scenu istakla je da smatra da nema mnogo kvalitetnih pevača, a tom prilikom ozbiljno je potkačila Dragomira Despića Desingericu. Njegovi nastupi, čini se, nimalo joj se ne dopadaju i nikako ne bi volela kada bi njena deca njega slušala.

– Mali je broj kvalitetnih pevača. Dugo se bavim ovim poslom i moji sinovi već izlaze i imao je izbor šta da sluša, on je odabrao Baju Malog Kninžu. Rekla sam da sam ponosna i da bih bila razočarana da ide negde gde će neko da ga lupa patikom u glavu, bila bih ponižena i kao majka i kao pevač. Neka lupa svoje dete - rekla je bez pardona ona u emisiji „Pesmom za dušu“, inače izuzetno ponosna na svoje naslednike, jer izrastaju u veoma dobre ljude.

Dragomir Despić Desingerica, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Sama sam odgajila svoja dva sina. Ponosna sam što sam stvorila dva dobra čoveka koja mene oslovljavaju majkom. I kada pričaju o meni sa svojim drugovima, ako ja nisam tu oni kažu: „Ne mogu, nije mi majka tu“. Oni sada imaju petnaest i šesnaest godina, nikada me nisu pozvali iz škole da su uvredili druga, profesora... - nabrajala je Ivana.

Ivana Šašić, ATAImages/ M.M.
 

Podsetimo, pevačica posle razvoda od Bojana Simića nema u planu da „sama bira svog životnog saputnika".

– Pokušala sam ja sama sebi da izaberem muža, ali ne znam, tako da ja od sada neću više ja birati ništa. Sada neka neko mene izabere ili da nađem nekog druga da mi pronađe nekog dobrog čoveka, ja ne znam sama, majke mi – kazala je jednom prilikom za „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike