Udala se Anastasija Ražnatović! Tajno venčanje i pred matičarem obavljeno u krugu porodice, ovo su detalji slavlja! (FOTO)

28.05.2024

13:53

0

Otkriveno i ko joj je kum

Udala se Anastasija Ražnatović! Tajno venčanje i pred matičarem obavljeno u krugu porodice, ovo su detalji slavlja! (FOTO)
Nemanja Gudelj, Anastasija i Veljko Ražnatović - Copyright printscreen/instagram/ac3isb4ck

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj venčali su se danas i pred zakonom!

Mladi par, koji je obavio crkveno venčanje prošle godine, sada su izgovorili sudbonosno "da" i pred matičarem, a slavlje su organozovali u vili na Dedinju. Sve je organozovano u tajnosti i u krugu porodice, pa su obe strane i Ražnatovića i Gudelja prisustvovali ovom srećnom danu.

Svaki pogled i osmeh prisutnih govorio je više od hiljadu reči, a venčani kum ćerke Cece ražnatović je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, dok je Nemanji svedok bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

 

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu. Ova posebna veza, koja je rasla i jačala kroz vreme, sada je krunisana građanskim venčanjem.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

Podsetimo, crkveno venačnje Anastasije i Nemanje odigralo se 14. jula prošle godine u manasitiru Rajinovac kod Grocke.

 - Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi - izjavila je Ceca ovim povodom za beogradske medije. 

Nakon ceremonije, usledilo je veselje u krugu članova porodice, gde su se slavili ljubav, zajedništvo i budućnost koju Anastasija, a sada Gudelj i Nemanja grade zajedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike