Šaran uložio stan u spot, Dušica Jakovljević debelo profitirala!

22.07.2021

11:04 >> 14:09

0

Izvor 24sedam otkrio je visinu honorara koji je dobila voditeljka, te se ona oglasila na ovu temu, a zatim ispričala i koja iskustva nosi kao glumica

Šaran uložio stan u spot, Dušica Jakovljević debelo profitirala!
Copyright Šaran Alegro i Dušica Jakovljević, Promo/Dušan Milenković

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, juče je objavila u “Šaran produkciji” nastavak pesme “Žena od sultana” – “Kako ostaviti lava”, a za spot koji je snimljen iskeširano je čak 50.000 evra, saznaje 24sedam.

U visokobudžetnom spotu pojavljuje se u ulozi supruge Šarana Alegra i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je, kako otkriva naš izvor, dobila za ovaj angažman čak 4.000 evra.

Najpre smo kontaktirali Šarana kako bismo proverili zbog čega je bilo potrebno uložiti novca u spot koji košta gotovo kao stan, ali do objavljivanja teksta nije odgovorio na našu poruku.

Spot za pesmu “Kako ostaviti lava” , Promo/Dušan Milenković

Naša saznanja o detaljima glumačkog angažmana Dušice Jakovljević, kao i da je dobila 4.000 evra, voditeljka nije želela ni da potvrdi niti da demantuje, ali je rekla za 24sedam da je veoma zadovoljna saradnjom.

– Ne bih pričala o honoraru, samo mogu da kažem da sam bila pod velikim utiskom profesionalizma – istakla je Dušica na početku razgovora, a zatim dodala:

Spot za pesmu “Kako ostaviti lava” Promo/Dušan Milenković

– Nosim fantastične utiske sa snimanja spota koje je trajalo veoma dugo. Cela ekipa se našla oko pola sedam uveče, a snimali smo sve do ranih juatrnjih časova narednog dana. Mislim da smo završili jedan deo spota oko devet ujutru. Ipak, taj perfekcionizam na čelu sa Šaranom učinio je da umor ne osećamo sve vreme – ističe ona. Jakovljevićeva se posebno prisetila momenta kada su ušli u trinaesti sat snimanja.

Spot za pesmu “Kako ostaviti lava”, Promo/Dušan Milenković

– Neke scene pored bazena smo snimali u pola osam ujuturu i sećam se da sam šetala u krug dok se sve nije postavilo, jer sam mislila ako sednem da ću zaspati (smeh). Cela ekipa je bila oduševljena mojom glumom. Bilo mi je jako drago što sam čak i premašila njihova očekivanja. Šaran je rekao da od prve zamisli za spot nije imao nikog drugog na pameti osim mene. Počastvovana sam što sam upoznala takvu ekipu – dodaje Dušica, a nije isključila da će biti još sličnih projekata.

Promo/Dušan Milenković

– Pokazala sam u ovom spotu šta mogu, tako da ko zna šta može da bude moja sledeća ponuda – zaključila je voditeljka, koja se trenutno nalazi u Francuskoj na odmoru sa svojim partnerom Milošom Dimitrijevićem Čavom.

– Odmaram sa mojim čovekom i punim baterije, otkrivam nove ljude, lokale, plaže… Bili smo prvo u Parizu, pa smo se spustili do Korzike i radujem se uskoro što idem na letovanje sa decom – poručila je za kraj.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike