"Kad vidim Nikolin broj na ekranu, nije mi dobro!" Sani Armani o Lazetiću i sinu, pa o odlasku sa "Pinka"

26.05.2024

10:08

0

Sa bivšim je glumila u Cecinom spotu

"Kad vidim Nikolin broj na ekranu, nije mi dobro!" Sani Armani o Lazetiću i sinu, pa o odlasku sa "Pinka"
Sani Armani - Copyright ATAImages/ A.A.

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani posle boravka u Americi nalazi se u Srbiji i ponovo je raspložena da govori za medije.

Bivša voditeljka ima sina sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Lazetićem. Kako je rekla, čuju se zbog deteta.

- U dobrim smo odnosima, dok se ne čujemo. Kada vidim Nikolin broj telefona na ekranu, nije mi dobro. U slučajevima u vezi s Lukom koji zahtevaju pažnju oba roditelja smo komunicirali, a s obzirom na to da je Luka već momak, više nema potrebe za tim. Ne znam zbog čega mediji potenciraju priču o odnosu između nas dvoje kad je već 20 godina prošlo od odnosa - kaže Sani i dodaje kakva je kao roditelj.

- Mislim da bi moj sin rekao da sam bila stroga. On je sa mnom živeo i malo sam se plašila da ga ne razmazim, a od njega sam zahtevala da sluša, uči i jede zdravo. A što se tiče saveta oko devojaka, to se sve dešavalo kasnije, kada je on više boravio s tatom. Ponosna sam na sina, izrastao je u pravog mladića, bavi se sportom, zdravim životom - istakla je Sandra, koja je sa ocem njenog deteta učestvovala u spotu za pesmu Cece Ražnatović "Crveno".

ATAImages/ A.A.
Sani Armani

 

- Interesantno je to da je trebalo da budem u nekom drugom Cecinom spotu, međutim, došlo je do promene planova. Dejan Milićević, Ceca i njen tim su me odabrali za taj spot, smatrali su da sam prava osoba za taj projekat. Na snimanju je bilo super, svi smo se šalili, zezali, lepo proveli. Naravno da bih pristala da ponovo budem u Cecinom spotu, ona je pravi profesionalac - izjavila je Draškovićeva, koja je dugo radila na TV Pink, a o Željku i Milici Mitrović ima lepo mišljenje.

ATAImages/ A.A.
Milica, Željko Mitrović

 

- Njih dvoje nisu bili strogi. Postojale su neke stvari koje, recimo, da bih dobila ono što želim, nisam mogla da se najavljujem propisno, pa smo mnogo puta imali problema zbog toga. Dolazilo je čak i do nekih tužbi, ali to je sve bilo u sklopu posla. Sada, kad pogledam, ja sam zapravo imala veliku podršku od njih. Ako dođe do nekog problema, onda me zovu na mobilni. Kada vidim poziv od Milice ili Željka, znam da sam nešto pogrešila. E tad mi već nije bilo svejedno. Nije to bila sad odluka u fazonu "Dajem otkaz, ajde ćao". Ja sam tada već prešla da radim iza kamere, radila sam takođe menadžerske poslove za Željka. Osim toga, producirala sam i neke svoje projekte, pa sam se iz tog razloga povukla s malih ekrana. Nisam dala otkaz zbog neslaganja s nadleženima i poslovnih problema, već je to što sam radila iza scene preuzelo primat. Nisam mogla da pratim obe stvari, jedno sam morala da odaberem, i ne kajem se zbog toga - izjavila je bivša voditeljka, kojoj se muškarci još uvek udvaraju.

ATAImages/ A.A.
Sani Armani

 

- Moram priznati da imam udvarače, ali ne pamtim nijedno zanimljivo udvaranje. Ranije su momci koji su želeli moju pažnju bili kreativni i trudili se, a sada nemam šta zanimljivo da vam prijavim. Trenutno sam sama. Uvek sam se trudila da imam neke partnere koji nisu bili iz javnog sveta. Svi su mislili da krijem momka, a istina je drugačija. Nikada nisam imala ništa spektakularno da kažem na tu temu, nego se valjda očekuje da budem s nekom javnom ličnošću. Nisam imala nikakve afere, ništa zanimljivo na tom polju. Slobodna sam i tako mi zasad najviše odgovara - ispričala je ona za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike