Poznat datum i mesto sahrane Tonija Montana: Ni komšiluk ne prestaje da tuguje za njim - otkrili kako je provodio svoje poslednje dane

24.05.2024

21:55

0

Rok muzičar preminuo je pre dva dana u svom stanu, u Beogradu

Poznat datum i mesto sahrane Tonija Montana: Ni komšiluk ne prestaje da tuguje za njim - otkrili kako je provodio svoje poslednje dane
Toni Montano - Copyright YouTube

Velibor Miljković, koji se proslavio i kao Toni Montano, biće sahranjen u subotu 25. maja u 14 sati. Prema daljim napisima „Kurira", rok muzičar će na večni počinak biti ispraćen na Bojničkom groblju i kraj svojih roditelja.

Toni je, podsetimo, pre dva dana zatečen mrtav u svom stanu u Beogradu.

U Bojniku, pak, njegov nekadašnji komšiluk sa setom u glasu priča kako je dolazio pre oko 10 dana da sredi dvorište kuće. Teško se mire s njegovim iznenadnim odlaskom.

- Pre samo desetak dana je bio ovde i kosio travu, kako bi sredio dvorište. Čim je zamotao česmu, mora da je otišao za Beograd - istakao je jedan meštanin za medije.

Tamo su ga, u rodnom mestu njegove majke, svi zvali Bora.

Toni Montano, Printscreen RTS B1
 

- Baš me je bio zamolio da mu nađem nekog da mu pretera pokošenu travu. Pričao mi je da je prodao stan i da će definitivno da se preseli u Bojnik. Ipak, poslednjih meseci nije bio dobro. To se videlo - kazao je sa suzama u očima potom njegov prijatelj iz detinjstva za „Kurir".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike