Era Ojdanić posle operacije ponovo u bolnici! Otkrio šta je razlog i ko brine o njemu: Bilo je veselo, pevao sam pacijentkinji

24.05.2024

13:49

0

Progovorio i o oporavku

Era Ojdanić posle operacije ponovo u bolnici! Otkrio šta je razlog i ko brine o njemu: Bilo je veselo, pevao sam pacijentkinji
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Andrija Era Ojdanić, poznati pevač, nedavno je imao operaciju, a kako je sve brzo prošlo, on je brzo izašao kući.

Međutim, sam proces oporavka će biti nešto duži, a to uključuje i previjanje rane, zbog čega je pevač danas bio u bolnici, u pratnji svojih unuka.

ATAImages/ A.A.
Era Ojdanić

- Bio sam kod mog doktora, previo me je, pogledao je ranu. Sve je dobro, operisan sam u ponedeljak, u utorak sam otišao kući. Bio sam kod kuće, dobro sam se osećao, sutra dolazim opet na previjanje. Sve je išlo svojim tokom, bez problema, ja sam jak još uvek. Nisam se ni uplašio. To je u desnoj preponi kila, nosio sam je preko šest meseci, odjednom sam odlučio da idem na operaciju. Sve se završilo kako valja, ovde sam, živ i zdrav. Moj unuk Andrija brine o meni kao i Uroš - rekao je Era Ojdanić i dodao:

ATAImages/M. M.
Era Ojdanić

- Ja sam pozitivan čovek, nisam se uplašio. Pored svega, operacije, bilo je veselo, malo i šale nije na odmet. Pevao sam pacijentkinji, ona me je samo pogledala i rekla: "Ero, i vi ste tu".

Podsetimo, pevač se oglasio i posle operacije, te rekao da se dobro oseća, a ono što mu je bilo najbitnije jeste da sazna kada će moći da se vrati pevanju. Međutim, to je za sada još uvek neizvesno.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike