Petrući hoće u "Zvezde Granda", Saša Popović se odmah setio njegovog legendarnog oca: Da vidim šta si naučio u rijalitiju

24.05.2024

12:28

0

Nije poznato da li ćemo ga gledati

Petrući hoće u "Zvezde Granda", Saša Popović se odmah setio njegovog legendarnog oca: Da vidim šta si naučio u rijalitiju
Marko Petrušević Petrući - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ova sezona šou programa "Zvezde Granda" privodi se kraju, a već su uveliko počele pripreme i audicije za narednu. Na jednoj od njih se pojavio i Marko Petrušević Petrući.

On se proslavio u rijalitiju "Zadruga", ali i kao sin legendarnog Branislava Petruševića Petrućija, a to Saša Popović dobro zna. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko Petrušević Petrući

- Takmičio sam se pre deset ili jedanaest godina, tada sam počinjao i izblamirao sam se malo. Onda sam rekao idem u drugo takmičenje da se malo isčeličim. Ode ja tamo i u rijaliti i sve krene nizbrdo, odlepio sam - rekao je Petrući i dodao:

- Tamo ima sve da se nauči.

Saša Popović mu je priznao da je njegov otac bio njegov veliki prijatelj.

ATAImages/ M.M.
Marko Petrušević Petrući

- Kad sam te kastingovao, ti si otišao u "Zadrugu". E, moj Petrući, odmah ti dajem matricu. Ti si sin mog velikog prijatelja koga više nema. On je na ovoj sceni stajao punih sedam ili osam godina. Ajde da vidim šta si naučio u rijalitiju - poručio mu je Popović, piše "Grand Online".

Da li ćemo Petrućija gledati u narednoj sezoni, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike