Godinu dana bez Petrućija, sin Marko ne prestaje da misli na oca

09.11.2020

09:49 >> 09:08

0

Glumčev naslednik prisetio se o čemu je poslednji put govorio sa ocem

Godinu dana bez Petrućija, sin Marko ne prestaje da misli na oca
Copyright ATAImages/ Miloš Rafailović

Branislav Petrušević Petrući preminuo je pre godinu dana, a njegova porodica se još nije oporavila od iznenadnog gubitka.

Njegovi najbliži tek sada su postali svesni da njihovog oca i supruga nema, te se još prisećaju tog tragičnog 9. novembra kada je glumcu pozlilo. Petrućijev sin Marko, istakao je da stalno misli na oca.

Youtube printscreen

– Tata će mi uvek nedostajati. Danas je već godinu dana kako ga nema. Juče smo se ponovo svi okupili. Bilo je perioda kad je verovatno mislio da neće biti ništa od mene. Pravio sam razne gluposti kao tinejdžer. Međutim, stigao je da mi kaže da ga nisam obrukao u rijalitiju. Tata bi bio srećan zbog toga što se bavim muzikom. Šta će biti dalje, niko od nas ne može da zna – kaže Marko.

Petrušević je rođen 9. maja 1955. u Peći, a na filmu je najviše upamćen po ulogama u tri nastavka filma “Hajde da se volimo”. Bio je član Indeksovog radio-pozorišta, angažovan je bio u Prvom programu Radio Beograda, radio za emisiju “Vreme sporta i razonode” i “Radio sport”, zatim na Radiju 202, RTS. Petrućiju je bila neostvarena želja da bude diplomirani glumac, s obzirom na to da nije završio akademiju, već je zbog roditelja upisao i završio FON.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike