Raspametila Popovića! Ovo je „Grandova" konobarica koja je pokazala opasan talenat na audiciji za čuveni talent-šou (FOTO)

24.05.2024

00:20

0

Izvodila je numere „Izvini, dušo, izvini" i „Tvoj pogled"

Raspametila Popovića! Ovo je „Grandova" konobarica koja je pokazala opasan talenat na audiciji za čuveni talent-šou (FOTO)
Saša Popović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Ena Radojičić, „Grandova" konobarica, pre oko dve godine „zgrabila" je priliku da na sceni „Zvezda Granda" pokaže šta zna. Posle dva neuspela pokušaja da ostvari svoje pevačke snove, predstavila se numerama „Izvini, dušo, izvini" i „Tvoj pogled" - posebno oduševivši drugom.

Nastup je završila s pet glasova.

Ena Radojičić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Saša Popović bio je onda vrlo prijatno iznenađen i to uopšte nije krio.

- Kada si se pojavila na audiciji u Beogradu, svi su mi rekli: „Sale, pa to je naša konobarica“. Rekli su mi da radiš ovde, iza našeg studija. Izvini, ja nisam znao. Vidi, samo da ti kažem jednu stvar, ta reč konobarica, svi znaju o kome se radi. Prema tome, kakva Ena Radojičić, Ena - konobarica i tako ćeš možda biti popularna i poznata jednog dana - kazao je bio on, prenosi „Grand".

Kada je došlo vreme da izabere mentora, izrazila je želju da bude u timu Marije Šerifović.

- Pametno, bravo! Ena, pevaš li ti negde? - zanimalo je pevačicu.

Ena Radojičić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Da. Konobarisanje volim i volim ove ljude ovde, ovu publiku koja dolazi kod mene svaki dan na kafu. Ali ja i konobarišem i pevam - odgovorila joj je Ena, koja je na kraju završila ipak kod Viki Miljković, pišu pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike