Ovaj reper je s Rokvićem sve vreme puta! Pomaže mu, fotka, daje savete, a tu su mu još dvojica "braće" (FOTO)

22.05.2024

14:18

0

U popodnevnim satima se očekuje da pevač posle 31. dana stigne na cilj

Ovaj reper je s Rokvićem sve vreme puta! Pomaže mu, fotka, daje savete, a tu su mu još dvojica "braće" (FOTO)
Žobla (levo) i Nikola Rokvić sa kumom Vladimirom - Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Nikola Rokvić bi danas trebalo da završi svoje hodočašće dolaskom u Hram Svetog Nektarija Eginskog u Eginu, a tokom dugog putovanja s njim su sve vreme trojica muškaraca, a između ostalog i reper i producent Žobla. 

Muzičar, inače iz beogradskih blokova odakle je i Rokvić, puno je pomogao pevaču kako ne bi bio sam, a u više navrata imali su društvo brojnih javnih ličnosti, pa i bliskih prijatelja Rokvića.

 

 

- Brat Blažo, anđelak ovog puta. On je ljubav čista, voli svim bićem bezrezervno, podrška, oprez i snaga. Čast mi je da sam ga upoznao - napisao je Nikolin kum Vladimir Radović, koji mu se pre dva dana, takođe, našao kao podrška na putu do cilja u Grčkoj.

Nikola je za Žoblu nedavno napisao da je veliki prijatelj, dobar čovek, te da dobija njegove savete, a sve kroz reči Svetog nektarija Eginskog.

 

 

- Moji bližnji na ovoj misiji su moja braća, sjajni ljudi, koji me svaki dan ispraćaju, čekaju na dnevnom cilju, dočekuju… Braća koja su žrvovala svojih mesec dana života da pomognu! Kao u priči o dobrom Samarjaninu, kada pitaju Gospoda ko je naš bližnji… Bližnji je onaj koji nam nesebično pomaže, koji ne pravi razlike, podele i ne postavlja granice u Ljubavi! Moji bližnji Žobla, Aca i Mlađa! Hvala vam u večnosti!!

Podsetimo, pevaču se danas pridružio košarkaš Miroslav Raduljica, a Nikoli je takođe drago jer je sredstva za njegovu fondaciju donirao i pevač Saša Matić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike