"Načula sam dok sam se šunjala kroz kuću" Ceca otkrila Veljkove i Bogdanine porodične planove!

20.05.2024

11:39

0

Ispričala je i kakvi su joj utisci posle žurke

"Načula sam dok sam se šunjala kroz kuću" Ceca otkrila Veljkove i Bogdanine porodične planove!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Ceca Ražnatović nedavno je velikim slavljem obeležila rođenje trećeg unuka Isaije, a sada je ispričala utiske te večeri, u nedelji kada je imala najviše poslovnih obaveza.

Mnogi prijatelji se nisu pojavili na fešti iz opravdanih razloga, ali su Maja Berović i Viki Miljković bile u centru pažnje.

Ceca se, zatim, našalila i na račun ponovnog proširenja porodice Velja i Bogdane, pa otkrila i da li i kada planiraju još dece. 

- Maja je super lik, drug i laf. Za Viki ne moram da pričam, mi se poznajemo od malih nogu. Još nekoliko kolega je trebalo da bude tu, ali su bili na odmoru, neki na nastupima. Ali kako je krenulo, sad će i četvrto, pa ćemo se brzo okupiti (smeh). Šalim se, trebalo bi da napravi pauzu zaista i mislim da planiraju podužu, načula sam dok sam se šunjala kroz kuću - rekla je Ražnatovićeva duhovito.

printscreen/instagram/ac3isb4ck
Bogdana i Veljko sa sinovima

Nju, svakako, očekuje rad na novim pesmama, a dotakla se saradnje sa Željkom Joksimovićem.

- Treba raditi duete, kombinovati sa različitim izvođačima. Trebalo bi da izađe sa Željkom duetska pesma, meni pop nije strana muzika, jer ih imam dosta u repertoaru, ali mi je bila želja da sa njim ukrstim glas i mislim da će to biti top - ispričala je pevačica Telegraf, te istakla da ni ona još nije čula pesmu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike