Dušica Jakovljević otkrila šta joj je rekao Željko Mitrović o povratku na Pink: To su bile njegove prve reči

17.05.2024

17:47

0

Voditeljka priznaje da je jako srećna što je ponovo na Pinku

Dušica Jakovljević otkrila šta joj je rekao Željko Mitrović o povratku na Pink: To su bile njegove prve reči
Dušica Jakovljević i Željko Mitrović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dušica Jakovljević je nedavno dobila otkaz na televiziji "Hajp", gde je radila nepunih šest meseci nakon što je odlučila da ode sa Pink televizije, na kojoj je provela 10 godina.

Nakon iznošenja raznih stvari o tome zašto je odlučila da ode sa Pinka, samo nedelju dana pošto je obelodanjeno da više ne radi na Hajpu, ona se vratila u "ružičasto jato", kako oni vole da kažu. 

Dušica je priznala da se pokajala i izvinila se zbog svega što je rekla, a sada je otkrila i šta joj je prvo rekao Željko Mitrović, vlasnik Pink Medija grupe.

ATAImages/ A.A.
Dušica Jakovljević

- Prve Željkove reči bile su: "Prelomio sam, vraćam te nazad", a Milica mi je rekla posle emisije da je imala utisak da nisam nigde ni išla, da sam sve vreme bila tu, da je sve funkcionisalo kako treba. Valjda smo se uželeli jedni drugih, da radimo zajedno jer mi smo oduvek bili tim, pokazalo se i ranije da smo dobitna kombinacija, svesni smo svi, posebno sada, da je meni tu i mesto - rekla je Jakovljevićeva i napomenula da ni u snu nije mogla da zamisli ovaciju i gromoglasan aplauz publike koji ju je dočekao u studiju.

Ona se osvrnula i na kolege sa kojima je pre radila i družila se, te otkrila da ju je najsrdačnije dočekao Milan Milošević.

ATAImages / Milan Maričić
Željko Mitrović

- Milan Milošević me onako najsrdačnije dočekao, mnogi su mi rekli da su znali da ću se vratiti da je bilo samo pitanje vremena, da ne mogu da zamisle ni Pink bez mene ni mene bez Pinka. Shvatila sam zapravo da je nekad dobro distancirati se od onoga što imaš, da tek tad imaš pravi uvid gde pripadaš i gde ti je mesto, s kim i kako možeš da sarađuješ - rekla je Jakovljevićeva za Republiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike