Marko Miljković je lepo zarađivao i dok je boravio u pritvoru: Otkrivena suma! (FOTO)

15.05.2024

18:40

0

Jedan video okačio je malo pre nego što je bio priveden i otad - pregledi su se samo povećavali...

Marko Miljković je lepo zarađivao i dok je boravio u pritvoru: Otkrivena suma! (FOTO)
Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jutjuber i suprug Lune Đogani, nekadašnja rijaliti zvezda Marko Miljković, po sukobu s komšijama u zgradi u kojoj živi s porodicom na Bežanijskoj kosi bio je priveden.

Malo pre toga, on je objavio snimak delića incidenta na Jutjub kanalu koji ima s izabranicom i koji im donosi izuzetno dobru zaradu.

„Stan iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao smeće i pomije po mojoj terasi i ja moram da čistim. Posle toga sam lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio na stan koji se nalazi gore i ja ću za to da snosim odgovornost", govorio je tada on.

Dok je boravio u pritvoru - objavljeni video skupljao je preglede, pa samim tim im donosio i novac. Prema podacima dostupnim na ba.youtubers.me, Miljković je i za 48 sati pritvora dobro profitirao - on i supruga u poslednjih sedam dana od pregleda su zaradili 375 evra, dok se ceo njihov kanal procenjuje na cifru od najmanje 36.000, a najviše 217.000.

Miljković zarađivao i dok je bio u pritvoru, Printscreen / ba.youtubers.me
 

Podsetimo, Marko je nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, u pratnji policije i sa lisicama na rukama. Potom, završio je i na Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ gde su mu takođe obavljani pregledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike