"Niko mi nije rekao da mi majka umire!" Madona u emotivnoj ispovesti otkrila najteže životne momente (FOTO)

16.05.2024

07:45

0

Kraljica popa otvorila je dušu kao nikada dosad

"Niko mi nije rekao da mi majka umire!" Madona u emotivnoj ispovesti otkrila najteže životne momente (FOTO)
Madona na koncertu u Bruklinu - Copyright Profimedia

Prethodne nedelje u Americi se slavio Dan majki, a tim povodom se pevačica Madona prisetila svoje pokojne majke koja je preminula sa samo 30 godina. Pevačica je bila devojčica kada je njena majka umrla od raka dojke, a celog života pratila su je određena pitanja u vezi sa tim.

Može se primetiti da je nedostatak njene uloge u Madoninom životu bio primetan, te joj je posvetila turneju "Celebration" i na svakom nastupu publika je imala priliku da na video bimu vidi njihove zajedničke slike.

- Stajala sam na sceni zureći u predivno lice svoje majke 81 nastup zaredom. Uvek sam se pitala šta je mislila dok me mahanjem pozdravljala s bolničkog prozora - napisala je Madona na Instagramu i prisetila se poslednjih dana provedenih sa njom:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

- Na dan smrti ušla sam u auto i zatvorila vrata ne znajući da je to poslednji put da je vidim. Niko mi nije rekao da mi majka umire... Samo sam je gledala kako se misteriozno raspada i onda je nestala i nije bilo nikakvog objašnjenja osim da je zaspala, što objašnjava moj komplikovani odnos sa spavanjem - napisala je pevačica.

Iako je Madona imala svega pet godina kada je ostala bez majke, uspela je da je zapamti, te je kasnije shvatila i koliko se trudila da njena deca ne primete znake bolesti.

Profimedia
Madona

- Sećam se takođe da sam znala da je dugo bolovala od raka dojke pa je bila vrlo slaba, ali nastavila je i radila stvari koje je morala - rekla je Madona za "Time".

Majčina smrt uticala je na pevačicu i poslužila joj je kao motivacija za enormne uspehe koje je kasnije ostvarila kroz karijeru.

- Ona je otišla pa sam svoju potrebu okrenula svetu i rekla: "Ok, nemam majku da me voli, nateraću onda svet da me voli".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike