Ljubavna priča Bejbi Lazanje: Devojka mu se javila na Instagramu, a posle prvog „dejta" pomislila je samo jedno (FOTO)

14.05.2024

07:45

0

Za njega, to je odmah bilo to

Ljubavna priča Bejbi Lazanje: Devojka mu se javila na Instagramu, a posle prvog „dejta" pomislila je samo jedno (FOTO)
Bejbi Lazanja - Copyright Profimedia

Hrvatski pevač Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, nedavno je ostvario veliki uspeh plasirajući se na drugo mesto na „Evroviziji". Iako su mu mnogi prognozirali pobednički plasman, on je izostao i otišao u ruke Švajcarca Nema.

Ipak, Lazanja je dobio znatno veći broj glasova od publike, a njegov nastup privukao je mnogo pažnje. Posebno je zanimljivo što je binu delio sa svojom verenicom Elizabetom Ružić koju upoznao putem društvenih mreža.

- Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: „Vidi kako zgodan lik". Zatim sam odlučila da ga zapratim na Instagramu. On je meni uzvratio i javio mi se. Ljubavna priča 21. veka - rekla je kroz osmeh Elizabeta u dokumentarcu „U susret Evrosongu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

 

Međutim, za nju prvi sastanak ili kako se moderno kaže „dejt", nije prošao kako treba.

- Elizabeta mi je rekla da je, kad je došla kući, pustila svoju „tužnu plejlistu", jer je po njoj sastanak prošao grozno, ali po mom mišljenju je bilo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, već sam joj poslao poruku: „Hej, kad ćemo opet?'" - objasnio je Marko, a njegova izabranica je dodala:

- U međuvremenu sam poslala prijateljici poruku da je bilo užasno i da mi se lik više nikada neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Prijateljica se već bila iznervirala misleći kako sam to uspela da zeznem - prepričala je tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

 

Muzika je ono što njih spaja, a Lazanja dodaje da mu je mišljenje njegove devojke dragoceno, kao i da je ona ta koja prva „daje blagoslov".

- Kada smo se upoznavali, bilo je jasno da je muzika tu i da će uvek biti tu, pa sad bilo više ili manje. Ali bilo je oduvek jasno da on neće tako lako odustati od muzike - priča Elizabeta, a Marko zaključuje: 

- Verujem u njen muzički ukus. Ona je isto završila muzičku školu, smer klavir, pa je smatram barem delimično muzičarkom. Verujem njenom ukusu i proceni tako da sve pesme koje ste čuli od Bejbi Lazanje, ona je prethodno rekla „da" tim pesmama. Treba znati slušati. Često ego ne da, pogotovo taj muški ego, ali na kraju se isplati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike