"Ne gledam promociju satanizma": Aco Pejović progovorio o "Evroviziji", pa objasnio i šta misli o Teya Dori

10.05.2024

16:58

0

Jednu pesmu smatra svojom ličnom kartom

"Ne gledam promociju satanizma": Aco Pejović progovorio o "Evroviziji", pa objasnio i šta misli o Teya Dori
Copyright ATAImages/ A.A.

Naša predstavnica na ovogodišnjoj "Evroviziji", pevačica Teya Dora, uspela je da se plasira u finale, te će sutra nastupati pod rednim brojem 16.

O njenom uspehu se sada oglasio i pevač Aco Pejović, te otkrio šta misli o našoj izvođačici, ali i zašto godinama unazad ne gleda Evroviziju.

- Ona je sjajna devojka i znam da je muzički obrazovana. Meni prija to što ona radi i želim joj svu sreću ovog sveta i držim joj palčeve da pobedi. Ako Bog da sreće da pobedi, da nam kao Marija dovede Evroviziju u Srbiju. Moj lični stav po pitanju Evrovizije, to znaju moju prijatelji, je da već godinama se to pretvorilo u jedan spektakl, više scenski nego pevački. To je ono čega nisam pobornik, promocija satanizma i nekih drugih stvari, ne volim to ni da gledam, a ni da učestvujem. To je ono što mi smeta i nažalost ne gledam Evroviziju. Teya je sjajna - kaže Pejović. 

Profimedia
Teya Dora

On se osvrnuo i na svoju karijeru, te ocenio koju numeru može nazvati "ličnom kartome".

- Uvek sam govorio da je to možda "Ne diraj mi noći", među prvim pesmama je zaživela pravim intezitetom. Naročito što je muziku radio Rođa Rajičević.

Podsetimo, pevač je nedavno na jednom nastupu doživeo situaciju koju će zauvek pamtiti. Naime, dečko iz publike zamolio ga je da mu se pridruži na bini, a potom je pozvao i svoju devojku, te ju je na očigled svih zaprosio.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike