Ništa ne prepušta slučaju! Zašto je Saša Popović dao 200.000 dolara na dva električna automobila

24.07.2021

14:10

0

Godinama je bio maksimalno posvećen poslu, pa je sada, u zasluženoj penziji, došlo neko drugo vreme za doskorašnjeg suvlasnika Granda

Ništa ne prepušta slučaju! Zašto je Saša Popović dao 200.000 dolara na dva električna automobila
Copyright Suzana Jovanović i Saša Popović ATAImages/Antonio Ahel

Saša Popović je dugi niz godina bio i te kako posvećen „Grandu”, pa je, izgleda, po odlasku u zasluženu penziju, rešio i da se, između ostalog, lepo počasti. Od novca koji je dobio od prodaje, a u pitanju je blizu 15 miliona evra, doskorašnji suvlasnik kompanije kupio je dva automobila na električni pogon marke BMW, čija je ukupna vrednost 200.000 dolara, piše „Kurir”. Na ovaj potez se, prema daljim navodima, odlučio jer često putuje do Opatije, pa će mu ubuduće biti mnogo jeftinije da se vozi na struju nego da troši pare za gorivo.

Pre nekoliko godina, naime, Saša je postao vlasnik stana u Opatiji. Tamo odlazi vrlo često kada mu to obaveze oko „Zvezda Granda” dozvoljavaju, a kako je letovalište udaljeno od Beograda oko 560 kilometara, svaki put mu treba pozamašna svota za gorivo. Iz tog razloga, ne čudi što je pronašao način i „skratio sebi muke”.

Pročitajte još:

Jedan lični, jedan porodični

Poznat i kao čovek koji gotovo ništa ne prepušta slučaju – tako je bilo i sa luksuznim vozilima. Jedna kola biće stalno u Beogradu na raspolaganju njegovoj porodici, supruzi Snežani, ćerki Aleksandri i sinu Danijelu, dok će druga koristiti samo Saša i to za putovanja do Opatije.

Osim po glamuroznom dizajnu, automobili će na ulicama biti lako prepoznatljivi i po registraciji, jer je Popović na tablice, navodno, stavio svoje inicijale. Vrednost na tržištu im je, inače, oko 100.000 dolara, pa je Saleta ovo „duplo zadovoljstvo” koštalo oko 166.000 evra, tvrdi bliski insajder.  Popović, međutim, na ovu temu još nije javno progovorio.

Ljubitelj

Popović je svakako poznat po tome da je ljubitelj skupih automobila i da ih ima dosta u svom voznom parku. Poslednji koji je provozao u javnosti bio je BMW i8, od 150.000 evra. Pre toga, pazario je džip „mercedes”, koji vredi oko 50.000, a poseduje još jedan takav, samo jeftiniji za 10.000. Takođe, često po gradu vozi „smarta” čija je cena oko 15.000 evra, kako je on najpraktičniji za parkiranje.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike