Žerar Depardje u policiji, preti mu pritvor: Dve žene ga prijavile za seksualni napad!

29.04.2024

10:35

0

On je sve negirao

Žerar Depardje u policiji, preti mu pritvor: Dve žene ga prijavile za seksualni napad!
Žerar Depardje - Copyright Profimedia

Francuski glimac Žerar Depardje, koji je optužen za silovanje još 2021. godine, pozvan je jutros, 29. aprila, u policiju na saslušanje zbog novog navodnog seksualnog napada na dve žene.

Televizija BFM prenosi da je glumac u pariskoj policijskoj stanici zbog ispitivanja i može da se desi da bude pritvoren.

Naime, dve žene optužile su Depardjea da ih je neprikladno dodirivao na snimanjima filmova 2014. i 2021. godine, a glumac je te navode negirao.

Prva žena (53) koja je podnela tužbu protiv glumca radila je kao dekorater na snimanju filma "Zelene žaluzine" (Les Volets vertes) 2021. godine. Ona je istakla da joj je Žerar prišao, te je prigrlio i dodirivao po telu i govorio neprikladne reči. Kako je dalje navela, članovi ekipe su uspeli da ga udalje od nje, on se izvinio, ali kako ona tvrdi, do kraja snimanja ju je nazivao pogrdnim imenima.

Profimedia
Žerar Depardje

Žena je u oktobru prošle godine napisala otvoreno pismo Depardjeu u listu "Figaro", a navela je i da od tada više ne može da radi, da ima napade anksioznosti i posttraumatski stres. 

Druga podnositeljka tužbe rekla je da je Depardje, tokom snimanja filma "Le Courrier de l’Ouestse" 2014. godine u kome je radila kao pomoćnica, dodirivao po telu i neprikladno joj se obraćao i davao eksplicitne seksualne predloge. Sve ove navode Depardje je negirao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike